![]() |
|
The Oprah Winfrey Show |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ја гледав, многу беше добра емисијата... жената многу убаво објасни некои работи... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Кај нас Опра шоу го даваат на Скај Нет секој работен ден од 20:00.
Ја гледам кога ќе ја фатам. ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
ако на опра и ги изброиш емисиите за дебелина и црнци, ќе видиш дека тие опфаќаат повеќе од пола од севкупниот број на емисии
![]() Изменето од zabegan - 17.Јануари.2009 во 14:17 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
И мене ми се допаѓаат емисиите на Опра, ми се допаѓа што секогаш се однесува со почит кон гостите, а особено кон публиката. Едноставно мислам дека и нема рамен.
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
И нема рамен да!
Но,за жал нејзиното шоу ќе престане со емитување во септември 2011 после 25 сезони во етерот. Некаде прочитав дека дека причината била основањето на сопствена кабелска телевизија. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() . ![]() ![]() ...sigurno ima stotici milioni $ kjareno,..i ne gledam neshto da pravi ,..a, neshto da ne pravo ,...bash, poradi toa ! ![]() Изменето од zamislena - 17.Јули.2010 во 00:20 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Да,нејзиното богатство е толкаво така што успеа да се смести на листата на милијардерите,но очигледно нејзините амбиции немаат крај.....
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ambiciite da ,...ama, nema vrska toa deka,bash poradi toa shto se nafatila so neshto drugo...morala i da go
prekine shouto,..
...ednostavno,..osetila deka e vreme da go prekine,..pred da mu padne popularnosta..zatoa shto toa e amerika,,...i nema sigurno samo taa svoe lichno shou,..pa, podobro e da se prekine neshto koga e na vrvot,..otkolku koga vekje pochnalo da ...pagja! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ето. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
гледам Опра, само од време на време кога ќе ја фатам, и тоа на ХТВ.не и е лоша емисијата, иако некогаш и се повторуваат темите, на пример, има две, или повеќе епизоди, за луѓе кои биле дебели па ослабеле, и сл.
![]() |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сега ја гледам... епизодава ја имам гледано барем три пати... ме нервира што ги репризираат истите епизоди... мислев дека се подобри хрвативе,... ама очигледно дека балканското нешто останува засекогаш
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |