|
Совршенство |
Внеси реплика | страница <1 34567 32> |
Автор | ||||
dragan733
Група Регистриран: 30.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
И јас не те разбрав. Дали сакаш љубов или сакаш само секс, така отприлика те разбрав. Љубовта секогаш носи совршенство.
|
||||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Poimot SOVRSENSTVO e premnogu golem za da go vrzuvate tesno za LJUBOVTA .....
|
||||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
respect my authoritaaa
|
||||
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Sosema si vo pravo. Nikoj ne e sovrsen i ne mozes da baras vo nekogo sovrsenstvo. Dokolku partnerot e sovrsen se bi bilo ednostavno, monotono i dosadno. Nema da imas za kogo da se boris i trudis
|
||||
|
||||
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Sovrsenstvoto moze da se svati i individualno!Za nekogo e sovrseno,a za nekogo ne e!Zavisi so koi oci gledate i kako sakate da gledate!
|
||||
dragan733
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Партнерот може да биде совршен, ама околината може да биде несовршена
|
||||
dragan733
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Два пати повторуваш иста порака, а јас не разбрав што сакаш со поракава да кажеш. Во врска со сексот?
|
||||
dragan733
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Уште се смееш? Не ми одговори на мојот одговор.
|
||||
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
prvo da kazam deka ovaa replika e pisuvana pod dejstvo na tri casi(od 2dl)coca cola i eden jacobs tri u eden taka da moze da treskam gluposti ili da zboram totalno nepovrzani raboti...gi molam prisutnite na forumot da ne mi zameruvaat...
vakaaaa...za dragan733...partnerot i toj ne e sovrsen(za zal)...ti do sega ne si bil zaljuben,a posle nekoe vreme da pocnat kavgi nedorazbiranja itn?dokolku bi bile sovrseni toa ne bi se slucilo.sekoj si ima svoi maani(bidejki ne e sovrsen) i koga togas ke mora da izlezat na povrsina...koga ke izlezat vo vrskata ke treba da se pravat otstapki i zrtvi(mora da go poddrzam carnation)...dokolku bi bile sovrseni ova ne bi se slucilo...i za da se zaljubis vo nekogo ne znaci deka toj e sovrsen tuku deka ti mu gi poznavas i maanite i si go prifatil onoj sto go sakas takov kakov sto e - nesovrsen...
neznam za vas ali mene ova sto go napisav mi izgleda mnogu pametno....ve molam izvestete me ako i vam vi izgleda barem malku pametno, za navreme da pocnam da pijam kafe i coca cola pred ispiti i da pocnam i tamu da pisuvam nesto pametno dosta treskav gluposti...dokolku ne vi se cini pametna replikava - ne kazuvajte nisot posto samo so si gi krenav akciite nema smisla odma nekoj da me spusti na zemja...
prijatna vecer na site nesovrseni, a na sovrsenite - zalam ali malcinstvo ste(ako voopsto postoite)...pozdrav
|
||||
respect my authoritaaa
|
||||
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Se soglasuvam Cvekence ,bez poopsirni objasnuvanja od moja strana imas podrska za razmisluvanjeto.
|
||||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
KOga nekoj ke go prifatish so negovite dobri i loshi strani i nema da se obiduvash da go smenish znaci toj e sovrshen...za tebe
|
||||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||||
dragan733
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
За цвеќенце. Како што реков, партнерот е идеален, ама ете околината е неидеална и таа ги расипува односите. Така да за сега имаме 50% совршенство. Ако и околината ја направиме идеална, тогаш ќе направиме апсолутно совршенство. Значи гледајте ги причинско последичните односи, а не само последичните односи, во смисол ете по некое време и партнерот се изменил, каде тоа е само последицата.
|
||||
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
p.s.
Perfection is, broadly, a state of completeness and flawlessness.(ova vi e definicija od wikipedia)nesto u smisla deka sovrsenosta e sostojba na celosnost i bezgresnost(ako go promasiv prevodot se izvinuvam) |
||||
respect my authoritaaa
|
||||
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не си прајте бајрами со умо,треба многу поќе за совршенство од ова нашето моментално. Ние сме далеку од совршенство бре ееејјј шо ви е. Не 50%, не сме стигнати ни до 5%. Не дека луѓето се совршени па околината треба да ја усовршиме, туку ни ние не чиниме. Рака на срце да знаев да кажам како да дојдиме до парченце совршенство, ќе кажев, ама изгледа и јас појма немам, па така да не го земајте при срце коментаро... |
||||
и то...
|
||||
Внеси реплика | страница <1 34567 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |