IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Офтопик II
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Офтопик II

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 284285286287288 339>
Автор
Порака
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Статус: Офлајн
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 14:24
Originally posted by Santijago Santijago напиша:

емиле кул си се скрил позади нив....јбт...од очилата не глеам...хај и тебе и хола за сите (пак да не утнам некој)мафтање

голема%20насмевка ииии ... комо естас ...оиии

oo сињор комо аблас кон мухерес.......браво мучо буено....

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 14:30
ме алегро , Фернанда , Авуела... трепкање
но пуедно дормир....перо сои ... биен ... трабахо ме асе алегре плазењеголема%20насмевка хахаххахах у јбме , како цепам смеење
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 14:31

ме алегро , Фернанда , Авуела... трепкање
но пуедно дормир....перо сои ... биен ... трабахо ме асе алегре плазењеголема%20насмевка хахаххахах у јбме , како цепам смеење

сигурен сум дека немаш проблем со латино сериалите даплазење
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 14:32

Уууухх.... не за џабе си станал...Сантијаго ...
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 14:35
алгиен кол ме (газење%20од%20смеење) сињор ... трепкање .... големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 14:37
кол ме е да се цепиш од смеење ли ?збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 14:38
Google translate ....што е кол...на македонски намигнување 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 14:41
на мене ми го преведува како зелкаизненадување
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 14:42
абреее....еспаљол...инглиш...јо..те е ...љамадо

Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 14:44

Google translate ....што е кол...на македонски намигнување 

Originally posted by емил емил напиша:

на мене ми го преведува како зелкаизненадување

Od koj jazik preveduvate bre
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 14:44
епа од шпански на македонски
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 14:45

Турчин ги заменил цигарите со роза, која постојано ја држи во устата изминатите 50 години

Турчин се откажал од цигарите, заменувајќи ги со роза, која постојано ја држи во устата изминатите 50 години, пишува турскиот весник Акшам.
Осумдесет и еден годишниот Али Роза Каран е познат во селото во кое живее во турскиот округ Бурса, како Ѓул баба. Розата тој ја става во устата веднаш штом ќе се разбуди и ја држи цел ден, додека во текот на ноќта ја става во фрижидер за да не овене.
Оваа навика тој ја има од 47 години, кога одлучил да се откаже од цигарите.
Дедото го привлече вниманието и на главниот турски опозициски лидер Кемал Калчдаролгу, кој беше во посета на регионот. Али Роза Каран без да ја извади розата од уста се поздравил со политичарот во селската кафена и му ја раскажал својата приказна.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 14:46
каква зелка бееее.....изненадување
ти да не маваш од шпански на македонски јбт смеење
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2010 во 14:46
Originally posted by емил емил напиша:

епа од шпански на македонски

probaj od angliski
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 284285286287288 339>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.