|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 371372373374375 708> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК мама шо се овие шо се вртат не можам да видам убо оти ми се врти мене во глата и СДК и јас те обожавам и многу ми си интересна со тие интересни слики смајлиња и не знам шо друго кој ги поставуваш на иди па види |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-бургеееееееееерррррррррр
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк...штом телефонов сега ѕвони..ми ја окупираа соба
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
Делфини Iron..а може и не СДК Ќе ми го направеле пасошот побрзо..па што ќе ми е сега..кога ми рекоа ..нема одмор |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk
ova ne e fer iron site zeni gi ispolegna na forum za nas ostanatite niso ne ostava |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк....е ме насмеа FeaR
и сдк...што е за тебе само ке си дојде |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK
babite ostanaa ...maliov pred mene Изменето од ФорумскаБаба - 20.Јули.2010 во 23:41 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ajde neka doe vise toa so e moe nemozam da cekam vise hehehehehehe santi |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaaa sipki ostanale babite i tebe te :D proveriv se huhuhu najgolem spiun sum sea tuka :D:D |
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк...FeaR ти само си , немој се во јавност
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk
mene od mal me ucea niso da ne sokrivam santi se da si kazam kako e |
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK
Abre Fear...se poremeti i ti dete Doj kaj Baba malo
Me proveri...vo bazata na CIA |
|
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk teski filozofii... nepotrebno.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk prosto neverojatno so koleska so koja imame isto ime i prezime na fb i isti sliki sme stavile
Изменето од MyWay - 21.Јули.2010 во 01:01 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Внеси реплика | страница <1 371372373374375 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |