![]() |
|
Пуст остров |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 165> |
Автор | |
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A da se razladevme malku a ren
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Е после ваков улов ,заслуживме да се разладиме,после ќе бараме некој да ни ја спреми рибава
![]() ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Skylark ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2010 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 87 |
леле јас одамна сакав на остров да ловам ајкули =P дајте ми ја, ке се мењаме за нешто ако сакате
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
aha,..ova na ...chekichon mi lichi...
![]() ke ja popecheme,..bez gajle! samo, koja e ..koja od vas ? ![]() ..ednata gledam e poubava , ..a i obratno moze da se reche,.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Што нудиш за рибава освен што ќе ни ја спремиш за ручек?
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2010 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 87 |
^ хаха едната била поубава... епа сега нека се каже која е таа поубавата
![]() а и бтв нудам да ме допрат во времетраење од 1 минута дури и многу дозволувам ама ај... инаку не ја спремам јас. :))) ако дадете уште една тогаш ке размислам Изменето од Skylark - 20.Јули.2010 во 16:10 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ...posle ruchekot! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
....vidi go ti...novajlijava ?!...
![]() ...kakva ,..(ne) kultura!!! ...bozeeeee.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
imame lichen gotvach a
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
мала шала бе ...тоа ми беше едно незгодно искуство во охрид ...
![]() инаку за рибата давам 100 денари... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Не се прифаќа!!!
Подобро ќе те допрам без пари...ем риба ,ем......ти задоволен. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
eh shto tie mladost vide li ren
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
еее зашо јас задоволен мислеш така лесно се задоволувам јас. сакам ја рибата ОДМА, во спротивно...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 165> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |