|
Слики од Македонија низ вековите |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | |
Pat
Сениор Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Zero Tolerance For Silence
|
|
Pat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Pat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Pat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Pat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А пази го знамето на Кумановските ополченци - изгледа Кумановциве биле Македонци а не Кумановци
|
|
Каснакоски
Сениор Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 4758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I od drugiot kraj go poka\i.
A ovoj heroj da ne e zaboraven? |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас како што гледам не е Кумановец,значи не е Македонец - и дали тогаш според тебе Македонците се признаени како нација од Бугарите за да им помогнат
|
|
Каснакоски
Сениор Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 4758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne.
A od kade znaes deka Minko ne e Kumanovec? |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидејки знам кои биле Кумановците што биле таму,нивните имиња ги има во Кумановскиот музеј покрај Илинденците од Куманово
|
|
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со жалење можам да констатирам дека 90% од сликиве што се поставени се слики на бугари кои се бореле за "слободна" Македонија... Ако јас лажам сликите и писмото што пишува под секоја слика не лаже... Впрочем сите се на ОВ или ЕВ... Македонската нација за прв пат станува свесна за време на втора светска војна... И мене тоа не ми пречи како Македонец да го признаам... И Босанците станаа свесни за себе во деведесетите години па што...???
Овие факти сега на некого нема да му се допаднат и може и да ме банираат, ама јас осеќам потреба тоа да го кажам, затоа што сум секогаш од страната на вистината и правдата... Ако е ова форум на дискусии, еве ова е мојата дискусија... Поздрав... |
|
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А од каде ти знаеш дека биле Бугари - или чисто онака твоја птичја перспектива на работите.
Можеби си ги прашал па тие те оправиле кој е Србин а кој Босанац - или ке се носиме по старана Српска "Цео Ниш и Пирот,Цигани ко Срби се помолише и Срби се родише" |
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво-не станува збор за факти, туку за твоја интерпретација на фактите, што е крајно субјективна, но нема да се впуштам во анализа на истата. Второ- можеби и тоа е така, ако се однесува на твоите ближни или нешто слично, затоа и како што кажав, нема да се впуштам во анализа. Трето- како што кажав, не станува збор за факти, туку за твое мислење, никој нема намера да те банира поради искажано мислење. |
|
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немора да си многу паметен за да го утврдиш тоа... Треба само да си реален и објективен... КАКО ПРВО ЈАЗИКОТ НА КОЈ ЗБОРЕЛЕ И ПИШУВАЛЕ НИЗ ПАРОЛИТЕ...!!! Зар тоа не ти е доволен доказ...??? Како инаку да ти објаснам незнам, НО СЕ ДОДЕКА ГЛЕДАШ СУБЈЕКТИВНО, ЌЕ БИДЕШ СЛЕП ЗА ВИСТИНАТА...!!! |
|
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
|
|
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |