|
Како до бронзен тен!? |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Polikolor....
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е како де... и јас сакав на брзина за 2 дена, ама оти сум си бела, бела, бела... си добив сончаница, ем изнамачкана со триста заштити...
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na sila ubaina ne biduva....Normalno na ludjeto so svetol ten im treba pogolem broj na denovi da ....pocrveneat......Za pocrnuvanje tesko...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke si najdesh ubavo mesto pod....sonceto !
..a koga e tmurno,..nekoj ubav salon za ubavina,...so solarium . |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
c... autolak. I toa so shpricanje. Polikolorot e za domasarki, onie sho sedat po doma samo... |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како што сум бела, можам само да поцрвенам и да се излупам не помага ништо...затоа никогаш не се сончам само во вода колку ме фати толку
поцрнување што беше тоа
а и што ќе ми е...
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еее бидна за 5-6 дена по неколку саати фатив боичка... далеку сум од бронзен тен, ама не ни сакам толку... инаку мразам вештачко потемнување во солариуми, не можам да се затворам во таков сандак, ќе ме утепа клаустрофобија... Изменето од Анастеа - 16.Јули.2010 во 11:21 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
paa..ne e toa za sekoj,..osobeno klaustrofobichari...
...a i pilinjata taka gi drzat,..."topli" |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
7528620xs
Нов член Регистриран: 12.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кои препарати за сончање или комбинации од природни состојки ве довеле до прекрасен тен!
--------------------------------------------------------- ed hardy swimwear/gucci/thomas sabo/ed hardy purses |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Совети за бронзен тен
....пред да заминете...на ...печење 1. Подготовка 1 недела. 1 недела пред да се изложите на сонце потребно е да почнете со хидратација на кожата. Тоа подразбира секојдневно користење на хидратантна крема или млеко на кожата на лицето и телото. Тоа е важно бидејќи сонцето ја суши кожата, па потребно е пред да ја изложите на сонце додатно да ја хидратизирате. Освен од надвор, потребно е и внатрешно да внесувате доволно количество вода. 2. Половина час пред сончање. Намачкајте се со крема со фактор половина час пред да одите на плажа, и обновувајте ја на секој час до два, а може и почесто ако имате посебно чувствителна кожа. 3. Никако крема од минатата година. Купете нова. Кремата која седела лани на сонце, годинава не може да ве заштити добро. 4. Внимавајте на алергија. Не заборавајте сека од 12 до 16 часот се сконцентрирани 75% од сончевото зрачење во текот на денот, и ништо не може да ве заштити комплетно. Затоа бидете посебно внимателни овој период. Ако сте алергични на Сонце, трудете се да избегнувате печење во овој период. 5. Ладовина. Идеално е во ударните часови да седите во сенка. И таму се сончате полека како резултат на одбиените сончеви зраци од водата и песокот. 6. И пред море. Пред да заминете на одмор полека почнете да се сончате. Можете на терасата или во двор. |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Nadia
Сениор Регистриран: 22.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 227 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blazesi ti sto si so temen ten..jas sum mnogu bela...i sto nema probano za da dobijam temen ten...i kremi za samopotemnuvanje i solarium... |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
momentalno imam bronzen ten na liceto
malku se isuncav,malku nadopolniv so edna krema |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |