|
Насабајле прво... |
Внеси реплика | страница <1 2223242526> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,kako da vi pisham shto pravam?....prosto ili....literaturno?
...ili mozebi ,...umetnichki da se izrazi chovek? Изменето од brza - 24.Февруари.2010 во 20:47 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брза, изрази се уметнички.
____________________________ Ако сум прва смена секакви пцовки ми се вртат у главава.. Де го пцујам мобилниот, де ташната..се по список. Ако сум втора...си мислам... А у пм. цел ден у школо сум сеа... Углавом, насабајле од нервоза пцујам. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со еден збор за тебе нема везе дали си прва или втора смена на школо ,ти си пцуеш по навик
Изменето од емил - 28.Февруари.2010 во 20:29 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А неее! Не сум толку некултурааа.. Пцујам кога сум изнервирана. |
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
перем забките
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наутро прво размислувам што треба да направам во текот на денот, па одам на балкон...и тек тогаш се што следи..после будење
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zadaci za deneska normalno uz kafica
|
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Насабајле прво помислувам: зошто ми се спие кога е два саат? Ми треба кафе. Ама од кафето ми се згадува кожата. Епа ај ќе и кажам на мојава чај да свари. Ама од чај повраќам. И сега што? Море ај да си се вратам ја у кревет, најпаметно ќе биде.
Тоа мислам. |
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mockam..........
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ili mockav minato svrseno vreme
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вообичаен ,секојдневен ритуал......
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво..погледнувам у ходник-само нашите патики ли се тука или има “илегалки“ за да знам како да се однесувам.
Потоа- турам гезвето, па одам онаму кај што спомна лаки, па уклучувам лаптопчето, со кафето на балкон дооо ова време- после дневниот ритуал |
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најпрво што правам- погледнувам низ прозор...не дека нешто ми значи какво е времето надвор туку првото нешто што здогледувам кога ќе отворам очи е прозорот...после следи едно долго растегнување по должина и ширина на креветот по што пристапувам кон чинот-ставање ѓезвето да се крчка на тивко дур да извршам сите адети во купатило...после тоа-правец тераса и 10 минути уживам со кафето во мир и тишина
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |