|
Љубовта и хороскопските знаци |
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма само нека ти е убаво Пагане,се нашалив јас
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секоj си носи Крстот...
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јарец:
„Премногу сте горди и заради тоа не подлегнувате на љубомора. Дури и кога ќе се појави благо чувство на љубомора, ви поминува брзо. Се водите од мислата “Ако веќе е со мене, ќе мора да остане со мене засекогаш!“ Ова последново... шта да ти причам... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Раскинувањата не ги прифаќаме сите исто..
некои плачат, некои не јадат, други патат во тишина, но има и онакви кои утеха наоѓаат во пиењето или во нов патнер...... Ако верувате дека реакцијата има врска со
хороскопскиот знак, најдете го својот партнер и видeте каква реакција ќе има тој, ако го
откачите.... Овен Бик Близнаци Рак Лав Девица Вага Шкорпија Стрелец Јарец Водолија Риби Изменето од bijonse1 - 22.Април.2010 во 17:24 |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од gazela - 29.Јули.2010 во 19:15 |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........
Девица
Избувлива но трпелива Девица кога станува збор за раскинување, дава се од себе само да ја открие причината за тоа. Ќе се дави во својата омилена чоколада, и ќе смислува што пораки да праќа на својот сакан партнер. Во случај таа да посака да ја раскине врската, ќе направи да личи дека е таа (Девица) оставената.......... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Практичен, но чувствителниот Јарец нема
никогаш да му биде јасно кој би бил толку луд баш него да го остави,
затоа што нема нешто што тој не би направил за партнерот. Кога е тој
оставен, пробува да го премота филмот наназад, и да види што тоа на
партнерот не му одговарало. Тој пати сам и сам си се теши.“
Болдираниве дефинитивно.. А ја па што имам некоја љубовна историја.. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бик
Иако делува опуштено, како да нема никакви проблеми, тешко поднесува раскинување со саканата личност, па макар и кога некој од нив мора да отпатува. Ако станува збор за дефинитивна разделба со саканата, емотивниот бик ќе се заклучи дома и ќе пати во тишина, евентуално ќе поразговара со најдобриот пријател кој тешко дека ќе го измотивира да се помрдне од кревет. Утеха наоѓа во стихови од песни кои го потсетуваат на партнерот од точка до запирка, се е точно...
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Skylark
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 19.Јули.2010 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 87 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно, proud to be a Capricorn |
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воопшто не е точно
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа за Вагата ич и не е верно. Важи за еден друг знак---стрелец!
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ФорумскаБаба - 19.Јули.2010 во 22:21 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме интересира , какви се релациите во врска помеѓу стрелец и стрелица
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |