|
Интересно на Интернет! |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e greska si ne davat 500 denari, osven na tebe ako ti imat dadeno...jas sekoj den spijam na toj sajt pa nisto ne se mi dale osven sliki |
|
|
|
ViPeR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 15.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
makedonska rabota :) ke ti dadat 500 denari .. ne zezaj.. takov mu e filmot :)
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
u pravo si covece |
|
|
|
mkdj
Нов член Регистриран: 25.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
www.salata.com itn..... |
|
traktor
Нов член Регистриран: 25.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
море шо шегаџија си....а бе ти нема рамен....уште од времето на Бени Хил, о велики mkdj (шо и да значи тоа). Чарли Чаплин можи вода да ти носи, а Роуен Еткинсон да ти ги бакнува светите шегаџиски ноженца....
|
|
budala
Нов член Регистриран: 23.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
заглавувава „салатава„ |
|
busvek
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.vicevi.net/
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.clubbersguide.com.mk Изменето од girl^^^ - 07.Јуни.2006 во 07:31 |
|
|
|
KIWI
Нов член Регистриран: 08.Јуни.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako najnov clen na forumot, najprvo sakam site da Ve pozdravam i da Vi posakam sekoe dobro. Navistina se dvoumev na koja li tema da pisuvam i na krajot ja odbrav ovaa za koja mislam deka ke mi bide najsoodvetna za ona sto sakam site Vie, koi ste vo moznost, da mi pomognete. Za sto vsusnost se raboti?! Na IDIVIDI web stranata ima link do 24 LIVE Camera od Shirok sokak vo Bitola. Vo posledno vreme slikata koja ja sledime e mnogu zamatena i nejasna. Dokolku nekoj znae nacin kako i na kogo da mu se obratam za popravanje na kvalitetot na slikata, neka mi odgovori na mojata poraka. Vi blagodaram na site. |
|
ONCE WERE WARRIORS - THE MACEDONIANS
|
|
Mimi_MK
Нов член Регистриран: 13.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maklink.com
Mkmuzika.com
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драги мои, можам само да ја зачнам темава со тоа што ќе го поставам прашањето: Дали сте се нашле во ситуација кога сурфате на Интернет во даден момент да немате поима каде да кликнете и што да правите? А, едноставно времето го имате на располагање, здосадено ви е од информациите кои што секојдневно ги читате по Македонските портали... Дали??? Е, што праите тогаш? Nikogas ne mi e dosadno na internet pa ako nema nisto interesnio na mk sajtovi ima na drugite, mene internetot mi e mesto za zabava sekogas naogam intresni raboti |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
infonet.com.mk, само некако многу на бугарски ми влечи. може оти бугарска компанија го има сајтот.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |