IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Последен гледан филм
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последен гледан филм

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 228229230231232 475>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2010 во 01:51

Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2010 во 03:59

The Lost Tribe.....Ocigledno nekoja B produkcija....Robinzon Kruso u kombinacija so Predator...a i Jurasic Park ne e daleku ....ako nisto popametno nemate da pravite pogledajte go....Dvojce....

Изменето од gonzo - 17.Јули.2010 во 19:34
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2010 во 12:36
Originally posted by gonzo gonzo напиша:

pf...da e komedija-ne e smesen....

da e horor-ne e strasen...

da e akcija- nema akcija...

i baska ne e za deca...

збунетост

Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2010 во 13:17
не е баш последен гледан филм...одамна бешесреќа
се залетав и отидов да го гледам во кино, воопшто не ми се допаднане

Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
ARTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 07.Април.2010
Поени: 416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ARTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2010 во 16:49

Изменето од ARTE - 17.Јули.2010 во 17:01
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ARTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2010 во 17:02
Originally posted by Schatzii Schatzii напиша:

не е баш последен гледан филм...одамна бешесреќасе залетав и отидов да го гледам во кино, воопшто не ми се допаднане

greska si odlicen film.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2010 во 18:21

не е баш последен гледан филм...одамна бешесреќасе залетав и отидов да го гледам во кино, воопшто не ми се допаднане

ama glupaavvv, dosadeen, abe nikakov... od sredinata pa natamu go gledav so 15 sek preskoknuvanje...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2010 во 18:22
Sega na Sitel go dogledav:

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ARTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2010 во 18:47
Originally posted by Omar Omar напиша:

ama glupaavvv, dosadeen, abe nikakov... od sredinata pa natamu go gledav so 15 sek preskoknuvanje...

odlicen e filmot site ste vo greska ne ste go dozivelae i razbrale ustvari umetosta ne e za sekogo. odlicen film.

Изменето од ARTE - 17.Јули.2010 во 18:51
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2010 во 18:52
@ARTE ako tebe ti bil odlicen, mene mi bil glupav, na tret prosecen, ne mozis ti da sudis koj e vo pravo... Se zavisi do vkusot...

Изменето од Omar - 17.Јули.2010 во 19:30
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2010 во 19:13

Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2010 во 19:31

Ljubovna romansa....doduse ne e bas romansa cim go izgledav celiot film....Se raboti za Timer napravata koja stom se implantira na vasata raka, treba da go odbrojuva vremeto do sredbata so vasata srodna dusa...Eeeee a sto ako vasiot 'timer' nikako ne odbrojuva a vie ste 30-godisna...збунетост
Nekade okolu 4...Dobra 'chica' u filmot i toa x 2...plavusa & crnusa....да
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2010 во 05:02

Dobro filmce...Ubavo i lesno , so unikatni akciski resenija, bez kopiranje...Humor ne nedostasuva...Zeni, Bradley Cooper e polugol sekoja vtora scena pa navalete...плазење...Odlicen 5 -
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ARTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2010 во 16:13

@ARTE ako tebe ti bil odlicen, mene mi bil glupav, na tret prosecen, ne mozis ti da sudis koj e vo pravo... Se zavisi do vkusot...

nema se za zavis od vkusot se zne sto e dobro sto e vredno sto e remek delo.kazale kriticarite i strucnite luge nema sto ti da kazuvas. a normalno deka sekoj ima pravo da mu se sviga nesto ili ne i ako ne mi jesno kako nekoe dobro ili remk delo na nekoj ne mu se sviga ili obratno loso delo mu se sviga ali vo red negovo pravo ali ne moze da kazes deka ne cini ili cini ako ne cini mozes da reces toa e odlicno i remek delo ali mene ne mi se sviga a ne da vikas ne cini.pa toga sto gi osuduvate oni sto slusat kiic na primer turbo folk ili gledaat nekoi losi juzno americki serii pa i oni ke vi recat ova za mene e odlicno razni vkusivi a se zne deka e ziva glupost aj sto nema ni malce umeticka vrdednost. taka da ne drizi ova sto go velite. moze da reces toa si e odlicno no ete mene ne mi se sviga ne e po moj sezibilitet lli ne go biva za nisto ali ete mene nesto mi se sviga i ako iskerno takvite lige se luge bez vkus ali aj neka bide sekoj ima pravo na se razlicni ljuge vkusovi zezibiliteti dusi pameti i itn.. A i sto da se kaze ako si dobro pak ke si e dobro i obratno ako ne kolku i da go falis pak ke si bide loso.A i umetnost ne e za sekogo.

Изменето од ARTE - 18.Јули.2010 во 16:17
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 228229230231232 475>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.