|
Mлекарот Дуле е во притвор |
Внеси реплика | страница <12345 22> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се поставува прашање , како баш сега кај Дуле да се открие такво нешто ...... особено откако човекот покажа доволно храброст да јавно се спротивстави на плановите на владата а во врска со еден од поголемите криминали ( сведмилк ) на експертот за такви нешта уште од времето на “ војводата “ георгиевски а добро срабтени продажби од ОКТА до ТЕЛЕКОМ ......... интересно е како сите работи почнаа да се случуваат после донесување на СРАМНИОТ закон за УКИНУВАЊЕ на граѓанските права и слободи , законот за ПРИСЛУШКУВАЊЕ на се’ и сешто особено на политичките опоненти и луѓе кои си ја бараат правдината ........... се трансформираме ли полека од демократска во диктаторско - полициска држава ? ...........
Изменето од МАРШАЛ - 17.Јули.2010 во 12:24 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да,точно така,јавно спротиставување
Еве и ти јавно се спротиставуваш,и огромен број други,за време на било која власт,и оваа и предходната,но никој не те притворил ради тоа. Типот ОДГЛЕДУВАЛ МАРИХУАНА,што значи ја одржувал,се грижел за истата,која иако е диво нарасната и сама никнала. Зошто не го пријавил тоа во полиција????????????? |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се’ во свое време па и ние тука .......
како ли изгледа кога далтонист гледа во колор ТВ ? ..........
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
otkako .."detalno" go "prouchiv" sluchajot i mene mi stana neshto sumnjivo,..da ne kazam ...trulo...mozebi i namerno samite tie, im pushtile glas na sprotivnite za ilegalnite dehstva shto "nekoj" gi pravi ,..samo za da se napravi ova shto vekje e napraveno,.. trulo e neshto , trulo ,...i ke zasmrdi ushte,..ako na vreme ne se ..otstrani...trulezot... ..od kaj i da poteknuva.. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај вака.
Да оставиме партии и политички префрлања. Само едно прашање до сите. Зошто кога Канабисот кој изникнал сам,сопственикот на земјиштето не го пријавил истото во полиција,кога знае дека Канабисот е забранет за било какво култивирање и се смета за дрога и истото одгледување и поседување е казниво според законот???????????????? |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..e, zoshto de?
...a, sekoj bi prijavil ,..trup da najde uz put ,..vo nekoj endek,..a kamoli na negovo zemjishte!! ...samo...shto li ke pravi so trupot,..ako go najde na svoja niva? |
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama chovekot ne znael shto e toa mislel nekoja obichna treva e .Krajno vreme e da se napravi edna kampanja od tipot kako izgleda toa chudo za da moze sekoj na vreme da go prepznae koga neli .... sluchajno ke mu izrasne nekade
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да така,не знаел ништо за тоа,припрост е сиромашкиот,само крави одгледува и ги молзе секојдневно,презафатен е со работа и нема време да погледа дека во нивата му расте Канабис висок 2,7 метри.
Мислам,многу е тешко да забележиш растение високо 2,7 метри. |
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ziti zemjodelecot!... ...ako stvarno ne znael shtoe e toa shto .."divo" mu raste na nivata! |
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa neznel deneznael deka znaenjeto e mok, a neznaenjeto pritvor
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега на човекот му даваат 30 дневен притвор - а се знае дека марихуаната е одлична за исхрана на кравите плус ги прави кутрите животни среќни...
|
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
доколку е навистина така како велат од мевере , мислам дека е добро што го откриле ........ не дај боже да им давал на кравите кои ги нема поради аферата со сведмилк па да полудат и за тоа да не обвинат нас дека сме извор на кравјо лудило ........... а којзнае , можеби во текот на истрагата ќе му прилепат на Дуле и нешто такво ........
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa situacijata e ocigledna
Covekot mislel deka ako ima kanabis i okolu niva lesno ke se opravda i izvlece, demek sam rastel eve sekade.
No najvzno e toa sto kanabisot rastel vo kultivirana niva, znaci nasad, kako prav zemjodelec trebalo da ja iskorne i pod predpostavka da ne znael sto e.
no na lakomosta isto kako i na gluposta im nema kraj , taka da sekoj ke si odgovara za svojte posledici.
pred mnogu godini rabotnig vo fabrika stavil vo torba nakovalno od 50kg da go ukrade,
na kapija go fatile i toj rekol: zimi sve neznam koj mi go podmetnal.
na[pisanoto za rabotnikot e isti slucaj i so kanabisot
taka sankciite sekako nema da i ne treba da izostanat
|
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
Внеси реплика | страница <12345 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |