|
Mлекарот Дуле е во притвор |
Внеси реплика | страница <1234 22> |
Автор | ||
BoaVista
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Срамно и жалосно е ова што ни се случува денес. Само се надевам дека постои правда и дека кога тогаш ќе излезе на виделина. А господата од власта нека се подразмислат малку и нека си ги чукнат тоа главите, не е се во политиката, си играат со човечки животи и судбини. И после некој ќе ми каже живееме во демократија, која пуста демократија, а отвориш уста против диктаторот, во затвор те ставаат.
И да, не ми е јасно за каква држава плаќаме данок, која ги користи државните ресусрси за монтирање процеси против својте граѓани само зашто не размислуваат како власта. Изменето од BoaVista - 17.Јули.2010 во 01:50 |
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Монтирање викаш, а? Монтирање на систем за наводнување? Па ова било супер трик (ама селски) кој што не проаѓа. Ќе станам производител на дрога, ќе станам член на СДСМ, ќе урлам против власта, и ако ме фатат со дрогата - ќе се вадам дека сум невинашце и дека процесот ми е монтиран. |
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што се расправате ..монтиран .... немонтиран.....
Таа тревка Дуле ја садел и одгледувал..за храна на кравите...
..така повеќе ..млеко давале .....
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...samo namesto ednoto lajno ,...stavi go drugoto,...i vechno taka ke si prefrlaat.! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па иако се мајтапиш - имаш и право. Еден мој пријател ми кажуваше дека кога ги носел овците (не кравите) на поење на два извори над кои само над едниот си растел коноп, овциве се туркале да се напијат водичка од изворот над кој растел конопот. Инаку трикот со „див коноп по полето“ не е само селска итроштина на нашите селани. Тој до совршенство е разработен и практикуван по полињата во Холандија. Во Холандија имаш закон според кој е дозволено да пушиш марихуана, ама во исто време имаш закони со кој е забрането да увезуваш или да произведуваш марихуана. Кога ќе ги проучиш овие закони ќе сватиш дека тука нешто не штима. Како може легано да уживаш во дрогата, и да ја купиш во специјализирани продавници, ако во исто време е забранет увоз и организирано производство. Одговорот е во „дивиот коноп кој си расти по непрегледните ниви на Холандија“ и кој потоа селаните си го берат како тревки. Дали СДСМ ќе предложат закон (како во Холандија, а некаде прочитав дека имало иницијатива и во Хрватска) за легализација на пушењето канабис (марихуана)? Изменето од DameMak - 17.Јули.2010 во 03:08 |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So nasiot nezakon e zabraneto samata divo da israsne?.A 2008 godina izjavata deka celiot kraj e preplaven so div konop,.ili sega tazi dupce ne e dupceno...dupceno e samo kaj NEPRIJATELOT.
A neprijatel e onoj detektiran vednas po katil fermanot do komitetite?
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...nishto chudno,...a,za kazna ...na konopot...treba da se soseche od koren,...shtom nikne! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
значи , дефинитивно самоволието на ФИРЕРОТ почна да ги преминува сите граници на разумот ........ дефинитивно во оваа “ држава “ стана многу нездраво да се зборува против ФИРЕРОТ и неговите “ генералисимуси “ ...... ем брука ем срамота ...... особено ако се знае дека луѓето не бараат нешто кое не е за барање ........
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве вчера на вестите на а1 , репортерот си скина од травата и не го уапсија , преживеа . прскалката можела да стои одамна поставена на нивата . да не сакате во нивата да најдете ролс ројс , прскалки фала богу , одамна наместени за наводнување . Ова е монтиран процес , реално гледано
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
montirani se prskalki na nivata znaci e montirana nivata i montiran procen
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас знам по пелагонијата оди полиција по нивите и го кини машкиот канабис , е сега женскиот се употребува за дрогирање . знам од земјоделци што ми имаат кажувано , оди полиција го киини машкиот канабис и никому ништо , самата полиција знае дека е самоник , само некој глуми лудило
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Таму може да наберете на тони див коноп.Замислете да почнал да го кубе...ќе го набеделе дека пристапил кон брање на инкриминираната тревка.
Ова големото Уво се извештило, како Ришеље, една реченица кажете и ќе ви смести што сте сакале да кажете и да наштетите на државата.
Опасни се, во својата глупост а не УМ.Кусо ќе им биде...ова народот...колку и да е мирен ...по традиција...нема да може повеќе да го толерира...
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како и да е едно е јасно Фармерот меѓу трева од притисоци Дали приведувањето на битолскиот млекар поради одгледување марихуана е политички монтиран случај или логична постапка по кривично дело ќе покаже развојот на настаните, кои засега покажуваат единствено дека и фармерот Душко Илиевски, виновен или не, е безмилосно политички инструментализиран |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се поставува прашањето.
Зошто сопственикот/сопствениците на земја кај кои расте дивиот Кнабис не пријавуваат во полиција? Мислам со самато пријавување се е чисто,туку дозволуваат тој да си расте,па расте,и расте и одеднаш,оп го снемува Чудно,изгледа водоводџиите им се главни муштерии |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Внеси реплика | страница <1234 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |