|
Сурогат мајка |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лично, ни тогаш не би можела.
Брза, замисли: го носиш детето 9 месеци, го раѓаш, ти си првата која ќе го земе во прегратка и веќе се буди силен мајчински инстинкт, кој не можеш само да го запреш Тоа дете е колку негово -толку и твое. Како ќе го дадеш своето дете на друг човек, кој не го ни познаваш, грубо кажано. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e pa,..zatoa i e podobro,..ich da ne go vidish ,...
...shtom ti go izvadat i... ...prebroj si gi ..parichkite! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гадости ...на ...цивилизацијата...
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nishto ne e gadno,..ako nekoj prifakja ,.dobrovolno!
|
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто некој би барал сурогат мајка кога има апла многу црнчиња за посвојување...?
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ноу веј! Јок бре, Брза, шта је теби? Дури и пред да се роди, мислам дека го сакаш тоа што е во тебе, барем така вели мајка ми. Машко си -не сваќаш (мразам што морам да го кажам ова, ја мразам реченицава, али то је) |
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da,.mashko si...zatoa ne sfakjash....deka ima iljadnici surogati niz svetot...
...nesfatlvo , navistina!.. da e neshtop shto go nemalo dosega ,..pa i aj , diskusijava ama,..sakla nekoja ili ne,..ne e vazno,. .taa"rabota"...postoi ! |
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никој не вика дека немало и нема такво нешто денес.
Ја кажувам личен став, а ти викаш: не го гледај и преброј си ги парите. Дај не заебавај, комши. Изменето од Tiggy Vicious - 17.Јули.2010 во 00:16 |
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сурогат мајка ? ......... кај отиде светов .... која е таа која ќе може да роди за пари па да го отуѓи детето ? ....... зарем таа е човечко суштество ? ........
|
|
gOJDO
Сениор Регистриран: 01.Јули.2010 Локација: Eritrea Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене не ми е јасен тој делот околу вештачкото оплодување...Па веќе кога и плаќа за да му роди дете, зошто природно да не си го направи детето?
Изменето од gOJDO - 19.Јули.2010 во 12:33 |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha,..e nema....
...duplo zadovolstvo ! |
|
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и ја размислувам вака некако, посвои си дете, кое веќе некој го оставил и го заборавил... а за сурогат мајка, тешко да би се нафатила, можда ако се работи за мнооогу пари, и ако мнооооогу ми требаат... |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sepak...pari se u pitanje,..i toaa,.....mnnnooooggguuuuuuuuuuuuuuuuu!
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оти може да не “се фати“ |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |