![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 357358359360361 708> |
Автор | |
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СДК шо ќе беше пишење ова од тебе (VW)
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
momentalna inspiracija...
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
сдк не ми е до ништо денес
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
СДК Фак мај лајф.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
sdk.... ova veke ne e fer
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
СДК
Е онаа веќе го покажа вистинското лице. Сега го знам тоа што не го знаев порано....колку е дволична....ама...ќе и се врати ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
... ама уживавме...
![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
сдк ... знае дека ќе изгуби на кладбата, па го снема со време
![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Сдк....тоа ке ми биде најубавиот ручек во цел мој живот
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
сдк ... ќе заборави и за што се кладел... ехееееееее три месеци се долг период, па нишо нема да бидне од пустиот ми мој (што треба да го добијам) ручек
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Сдк....Санти никогаш не заборава што должел или што требало да земе
![]() |
|
|
|
![]() |
|
сдк... за се има прв пат, ама ај ... за 3 месеци и јас ќе му го заборам долгот
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Сдк....поинаетливка и неможе...да биде
![]() |
|
|
|
![]() |
|
сдк... за себе во женско лице си збори
![]() лејјјјјјј до кај се забегал светов ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 357358359360361 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |