|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 275276277278279 339> |
Автор | |||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Богдан да го чува Ако му нацрташ две овци на хартија ..едната ќе ја изгуби ....а не па...да...чува.... |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Гугуууу Гага
|
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мразиш ли ја Лејди Гага ?
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЈА ПИЗМАМ ......... извитоперено створење ......... бљак
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ја мразам...Гага...никого не мрази Баба...
туку...мразам кога ќе се закачат никовите за мене...како крлежи...да не знаете некој форумски спреј за тоа |
|||
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да
се вика ’’Игнор’’
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Морам да одам....до форумската аптека...да позајмам...малку
---------------- Ај уште еден офтопик.... .......зошто никогаш не ме банирале |
|||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сакаш да ти исполнам желбата?
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а зошто толку сакаш да те банират ?
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...би ми ја исполнил |
|||
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ма неееее....кој сака..така ти ќе имаш повеќе постови од мене на ден Само многу претерувам..понекогаш....затоа прашувам како никој до сега не ме банирал |
|||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога ќе дојде време,од што ќе произлезат големи последици за жал Многу брзо одбројува часовникот |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За се има ПРВ...и ПОСЛЕДЕН пат...така и за мене. Кога ќе дојде последниот пат...ќе ме снема засекогаш од форумов тогаш ќе биде..подобро место |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 275276277278279 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |