|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 74> |
Автор | ||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не дека се лажиме, туку не сакаме да се сеќаваме на некои работи, а ни се гледаат во очите. |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секој ден се кажуваат мали лаги...за да се поштеди другиот...
На пример, партнерот ќе те праша: - Како си? Ти ич никако не си, ама пак ќе речеш добро сум, само за да не го оптоваруваш... |
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дај те молам ... Тоа е секојдневие.. И да не ти е сродна душа со текот на времето ке те научи и дека го лажеш по очи колку гот да велиш дека ти е арно..
Не ми мешајте баби и жаби.... Темата е јасна... јас знам што е сродна душа и знам и што да барам.. вашето искуство.. а не заљубисе и крај зборам искуство... |
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да мајсторче ке се читаа во очињата, но полесно се пребродуваат...никој за ништо не премолчува очите говорат и така со текот на времето се потиснуваат тие работи.. |
||
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
srodna dusha
parce od mene
parce od tebe
dve srca
gushnati
pripieni gulapcinja
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam deka covek vo zivotot ima pravo na dve srodni dusi vo forma na partner, i okolu 4-5 vo forma na prijateli :) seriozna sum.
|
||
Sekretarka
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka srodna dusa vo forma na partner postoi samo 1, a vo forma na prijatel vistinski najmnogu 1-3
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
velis 1 na celiot svet....jas tvrdam deka se najmalku 2
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moze ne sme srodni...ama sme dolgo zaedno pa jas nemozam bez negovata dusicka...srodna ili nesrodna....jas si go obozavam
|
||
|
||
samanta
Сениор Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sum ja osoznala samo prijatelskata srodna dusa do sega.....Eh kako ne se najde maz (cetvoren)....
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ке биде... Сродноста сама понекогаш не наога
|
||
|
||
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislis deka moze i da ne ja najdam srodnata dusa(decko,maz).... ?
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зависи што бараш.. Има една вистина многу болна.. се венчаваат двајца млади во елан најзаљубени во цел свет мислејки дека тоа е тоа, полсе извесен период тој/таа запознаваат особи кои навстина им се сродни, тука почиња тагата, нестрпливоста, желбата, монотонијата и болката што не си почекал малку повеке за да видиш покрај особата и какви особи други има..
Критериумот е зане3марлив кога ке ја запознаеш само треба да бараш.. ете имаш пријател сродна душа , верувај ми само што ке го видиш тој тој ќе знаеш дека ти е сроден, ама со чисто срце барај не со заљубеност, таа е слепа.. Грото случаеви се сродноста сама да те најде, така да отвори очиња може веке е до те*е |
||
|
||
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
normalno e na pocetok da postoi nekoja zanesenost, ama po nekoe vreme
koga ke pomine zanesenosta treba da se vidi dali realno gledano ti e
srodna dusa covekot do tebe.....
|
||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |