|
Порака во шишето |
Внеси реплика | страница <1 17181920> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se dumav od kaj ja iskopa
lele zabravih deka ja turih tuka |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heeeelp!...
....isprateno od,..makedonja,..1990 god. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
репутација: 1044 zarem nekoj stiska 1000 pati?????? kaj mene 500 kaj drugi uste povekje da receme 50 000 klika upm vie ste manijacishta zimi se Изменето од anakin - 15.Јули.2010 во 20:21 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една девојка од Полска пронашла порака во шише и веднаш тргнала во романтична мисија да го пронајде осамениот автор на пораката. Александра Јаница (25) на плажата во Брзезно, Полска, нашла едно шише кое пловело по морето, а во него порака потпишана од потпишаниот Павел: "Се прашувам дали личноста што ќе ја пронајде поракава е осамена како и јас. Сфатив што е љубов и колку е тешко да изгубиш некого. Имав љубов, жртвував се за неа, но на крај ја изгубив. Оваа ноќ размислувам за животот", пишувало во пораката. Јаница побарала од полските медиуми да и помогнат да го пронајде дечкото за кој верува дека се сродни души, и конечно да го пронајде својот "принц на бел коњ"....! |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Живеј СЕГА,
утре што ќе биде КОЈ ЗНАЕ ! |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poraka vo shishe?
dur stigne... shto si e sigurno, sigurno si e...
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме подсети на истоимената книга........инаку јас не би напишала ваква порака.....знам дека ке потоне некаде ..и ке се пронајде после 1000 години....и ке направам цела збрка во иднината....од тоа колку комплицирани ликови постоеле
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Модерна варијанта..
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba morinja za takvi raboti
|
|
vivi
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozesh i vo casha so pijalok da go smestish shisheto,a mozesh i bez
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислев дека може и шише во пораката, ама станало невидливо Ова за Калипсо, оти и го должам |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако сте љубител на делата на Николас Спаркс, и сте ја читале „Порака во шише“ сигурни сме дека ќе се сетите на ова делче. Ние веруваме дека е доволно добро и вредно да се сподели со сите вас: „Ако откриеш нешто што е во состојба да ти го парализира цело тело, најдобро е да се обидеш за тоа да дознаеш што повеќе. Ако едноставно го занемариш тоа чувство, никогаш нема да дознаеш што можело да се случи, а тоа е, во секој случај полошо отколку да откриеш дека си згрешил на самиот почеток. Зашто ако си згрешил можеш да одиш понатаму во животот не обѕирајќи се назад и не прашувајќи се себеси што можело да се случи.“ „Во светот што ретко кога можам да го разберам, постојат ветрови на судбината кои дуваат кога најмногу ги очекуваме. Понекогаш тие имаат сила на урагани, а некогаш само ќе не погалат по образот. Во секој случај, не можеме да негираме дека тие постојат, затоа што често ни ја носат иднината која не можеме да ја избегнеме.“ |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Внеси реплика | страница <1 17181920> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |