|
Што е постаро ? |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | ||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене ми одговара да биде јајцето. повеќе знам со јајца - матам, пржам, варам, фарбам, плус што јајцата не бегаат.
со кокошки имам проблем, не сакам да им чепкам меѓу батаците ... и тн ... башка, ми е жал кога ќе помислам како некогаш среќно си шеткале и преткале по се` и сешто, и ги оговарале другите кокошки |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vnimatelni citateli na biblijata neka se proiznesat
dali nekade e spomnato deka GOSPOD STVARAL JAJCA . po difolt za site zivotni |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tuka si greshka odamno ne se konzumiraat kokoshki nego pilinja nareceni bojleri, koi ne setaat ami se tovat za 27 dena zatvoreni vo kafez 23x23 cm Изменето од anakin - 15.Јули.2010 во 14:50 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аааааа, види шо убаво кога има кој да ти објасни разлика помеѓу кокошки, пилиња и б(р)ојлери,
|
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зарем на никој не му текнало...
дека и диносаурусите носеле јајца... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
more zborime za kokoshini jajca , ne shatkini i patkini i najmalku za jajcata na sardinite brej brej |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bojleri za 180 denari kilo, smrznata mera |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma,..skapo e toa,..
pola dnevnica,..za cel ..bojler li...shto li? |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne bre cel ... edno kilo
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
shto pa tolku s te zapnale,..dodeka gi ima i ednite ,..i drugite,..koga i da gi posakash !
|
||
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
епа видиш дино се менувал со климата и еден ден снесол јајце ‘кое било малце другачије‘... и ете ти...денес ги продаваме во кутии , цели извори на историја и живот... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako e postara majka ti od baba ti, togash sigurno jajcata se postari od kokoshkite.
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ne se vazi nishto drugo,...osven za kokoshkata i ...nejzinoto jajce!
|
||
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мистеријата е решена....кокошката е прва!
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |