|
се прашувам ... |
Внеси реплика | страница <1 497498499500501 680> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sp...zarem saka bash na denot koga ke odi naodmor da ja boli ... sp.,...ne li i e bolje vaka ,..ima tri dena da i pomine... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sp ....tuka se kazuvale zelbi za kakva tema sakame ili ja ne sfakam dobro
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ma!...
...samo fikson,...im dava idei na drugite,..i bajagi uspeshen e ...vo toa!..................... |
||
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aha ok togash inaku vaka mavnata u glavata mi tekna ideja pa si vikam da ja kazam li
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СП...кога кажа цивил како се крсти мислеше на БЦ или НГ
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne!...mislev na ,..civil kako se krsti ,..bash ...poradi iu zaradi niv !
|
||
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сп...да му кажам или да си ќутам
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СП
Зошто хакеров ми ја уништува темата ...за советите...за градината |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сп од каде она знае совети за градината кога единсвена градина и е она фармата на фб
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sp..
.ne...se opasna ,..opaska! |
||
||
TheHacker
Сениор I see you! Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 155 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се прашувам како и ја уништувам? па и јас сакам како тебе да си билдам репутација хехехех бај д веј си можела да ставиш линк а не копи-паст за да си билдаш поенчиња хехехех Изменето од TheHacker - 15.Јули.2010 во 14:09 |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sp...koga li ke puknat,..nabildanive,...veshtachki...jasno !
|
||
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па нема авторски права на тој текст...затоа нема ни линк Всушност..нема права на се што е на таа страна А како ми ја уништуваш...СП....не ли знае ...дека излегува како моите совети да ги ископирал...затоа што ги имам истите ставено погоре....ама како што гледам...изгледа на некој друг му требаат очила..а не на Баба....И советите не се за билдање репутација, туку помош за тие што имаат дворови..ако си за репутација тука...значи друго ништо не те интересира... Мене ме интересира форумот..а репутацијата иде сама |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сп - можно ли е толкави главоболки да им отворивме со репутацијава?
|
||
Внеси реплика | страница <1 497498499500501 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |