|
Сурогат мајка |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто некој би барал сурогат мајка кога има апла многу црнчиња за посвојување...?
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nishto ne e gadno,..ako nekoj prifakja ,.dobrovolno!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гадости ...на ...цивилизацијата...
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e pa,..zatoa i e podobro,..ich da ne go vidish ,...
...shtom ti go izvadat i... ...prebroj si gi ..parichkite! |
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лично, ни тогаш не би можела.
Брза, замисли: го носиш детето 9 месеци, го раѓаш, ти си првата која ќе го земе во прегратка и веќе се буди силен мајчински инстинкт, кој не можеш само да го запреш Тоа дете е колку негово -толку и твое. Како ќе го дадеш своето дете на друг човек, кој не го ни познаваш, грубо кажано. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moree,..za dva-trieset iljadi evra,..ne zanm!
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би можела да направам такво нешто. Ни под разно.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj,..ne bidi tolku ostar,...ima i drugi ..ponormalni prichini...
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СУРОГАТ мајка,дефинитивно треба да оди како индивидуа на 2 милениум..а и таткото можеби..пошто сака некоја друга да му роди синче..пошто оваа неговата,или е многу убава ,па не сака да ја упропасти и расканта или е ружна како ноќ па за пари ќе си купи.....
за онаа,која ќе биде мајка на папир,и која сака да се *****,а да не и остане..и да не и капе млеко...дури и зборот себичност е ништо. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IQ, i jas se cudam ama filmot shto go gledav stvarno beshe potresen i za dvete zeni ,i za majkata koja go cekashe bebeto da go zeme i za surogat majkata,beshe pocnat neznam kako se vika da ti kazam da go poglednesh ama napraven beshe sodrzinski epten emocionalen i za dvete strani sepak ke recam sekoja cest koj moze toa da go stori,kako ovaa surogat majkata na filmot,ona za golema suma pari,go napravi toa bidejki doma imashe ushte dve deca i maz i za dobroto na semejstvoto mislela toa da go napravi,a tolku komplikacii i tolku ponizuvanja dozivea celoto semejstvo,uzas,.......
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikako ne mozam da gi razberam ovie zeni...kako moze niz tolku maka da pomines i na krajot da go dades plodot na nekoj drug?? ja ne bi mozela.
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bi mozela da se odlucam na vakov cekor,sekoja cest za zenite shto toa go pravat,bash pred nekoja nedela gleda film na ovaa tema,epten emocionalno,koj moze taka alal vera
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne bi bila. Ne bi mozela da rodam i da go dadam. Nemam sila za toa.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
razlicna od slucaj do slucaj...ama ne e mala...vo sekoj slucaj zeznata stvar...i za ednata i drugata stranka od dogovorov. Licno jas ne bi mozela... |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |