![]() |
|
Вчера .... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
уште не ми се верува што ми се случи вчера.
нешто што никој ми го нема направено досега... никој! и ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...ako denes moze
![]() ...zoshto da ne ...i vchera shto bilo,..da se potseti chovek. ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
nikoj ne pamti.
![]() ![]() eve ,..vchera ,..konechno si go dobiv toa shto go barav ...od nekoj tuka ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
вчера баш пишував на темава...
па ми текна да му кажам на брза дека ја имаме... ![]() |
|
![]() |
|
aiii...kakov slepec sum bil ,..stvarno...
![]() ![]() togash,..ke ja preimenuva vo ,..utre! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
DENES E UTRE ZA VCERA
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
aa utre ke bide,...utre,..... za denes!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Вчера дознав дека наводно сум била во врска со еден од форумов
![]() Ајде форумџии...мислете му ја кој е тој што и го украде срцето на Баба ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
taka i i treba!!
![]() zarem na stari godini,..babishte edno !! ...vchera, ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
дај господе некому и денес да е како вчера .......
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
јас не сум , то гарант ........ мене ме немаше подугачок период
![]() |
|
![]() |
|
vchera,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
вчера добро денес подобро .......
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |