|
Последна прочитана книга |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 49> |
Автор | |
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
13 apostol ricard i rejcel heler
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
avon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2009 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Devojkata so portokali
|
|
marinija
Нов член Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлука - Николас Спаркс
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jadi, moli se, ljubi...
nesakav da ja citam, no momentalno nemam drugo na lager, pa ja ligavam.. ja citam vo momenti koga nemam ama bas nisto drugo za pravenje i citanje...100% ke ja citam cel mesec i na kraj ke ja ostavam nedocitana
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Папокот на светот, В. Андоновски
За мене оваа книга беше откритие, просто се чудам како порано ме ни паднала в раце |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Голи во смртта-криминалистичко љубовна
убаво е кога ќе се спојат,горделиви личности |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
sama na svet
Нов член Регистриран: 13.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi sakal da gi procitam povtorno kriv pravec 1 2 i decata na gavolot no sega nemozam da gi najdam..dali tie knigi mozam da se najdat na net?????
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра книга... еве линк па снајди се ако можеш.
http://www.monova.org/details/3281128/Ditas%20-%20Kriv%20Pravec%201amp2.html |
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
летово се надминав себе си... додека бев на одмор прочитав неколку книги кои од се’ срце ви ги препорачувам да ги прочитате
"Портата од кафезот" - Кејти Хикмен "Лавиринт" - Кејт Мос "Илјада неверојатни сонца"- Калед Хосеини |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
avon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2009 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Princezata Sultana
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
последна Тајни-Синди Шелдон или од Даниела Стил (брзо сум заборавила) И едне куп други почнати до пола |
|
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
avon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Peperutka
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Алхемичарот
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243 49> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |