|
Колкава слобода му допуштате на својот партнер? |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Јули.2010 во 17:02 |
Колку време поминувате со партнерот, се разбира кога тој не работи, учи или слично? Колку од тоа негово слободно време очекувате за себе, дали ви смета доколку тој одлучи да биде со некој друг?
Дали излегувате секогаш со партнерот или одделно? Се сомневате ли барем малку кога вашиот партнер е на службен пат или излезен со пријателите или сте 100 % опуштени и сигурни? |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo granicata na normalata...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од мене има целосна слобода , што сака да прави и каде сака да оди ... Ако разберам дека мрднала настрана ... Крај
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Излагам и со него и одделно кога сум со женско друштво, исто како што он излага со другари без мене. И воопшто не ми пречи ако тој одлучи вечерва на пример, да биде со друго друштво. И јас ќе излезам со други. Ние сме другари напрвин, потоа емотивни партнери (сега така да се изразам, иако не е ништо сериозно). Иам доверба во него да се каже, ваљда и он во мене. Иако знам дека понекогаш подзајпувал женски кога не сум била таму, исто ко што јас подзјапувам машки. Не сум имун на прекрасни машки суштества, јбг.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go cuvam
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па да започнам да си одговарам на моите прашања, по со време оти сум се заборавила од прашување
со партнерот поминувам голем дел од неговото ( и моето ) слободно време, инаку не би биле во врска...не очекувам целото свое слободно време да го посвети на мене, бидејќи секој има право да се занимава со активности што го исполнуваат...во никој случај не ми смета доколку одлучи да го помине сам со своите пријатели или колеги нормално дека излегуваме заедно но и тој и јас ја имаме таа слобода понекогаш кога сакаме да излеземе одделно, доколку не би било така би се чувствувала како робинка а за последното прашање ... хмм па се разбира дека постои мал сомнеж |
|
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O boy...me potseti na mladosta.......
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па раскажи ни гонзо како било кај тебе во младоста, не се срами
|
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема јас што да допуштам, ова е фри кантри, каде сака ќе оди партнерката...дури и во црква (имам доверба во неа)
ПС: И јас каде сакам ќе одам. |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se ni secavam dobro , kako u magla mi e toj period.......ali znam deka nemav problem so toa deka partnerkata e 'free 2 go' kaj saka, so pamet u glava, ... U toa vreme rabotev 2 smena pa taka da najcesto devojka mi ( sega sopruga) izleguvase so drugarkite , a ja posle rabota u 1-2 pravev fajront po carsijata so drugarite i site bea happy...
Taka nekako...ako se setam na drugo nesto ce se javam blagovremeno...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moit da dishe
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си знае во умот што треба да прави а што не. Нема лимит за слободни активности,се додека знам каде, со кои фаци и што прават, широко му поле.
Би се подразмислила ако поминува време со некои сумњиви жентурачи и некои искривоколчени ликови.
Доволно сме големи за да одговараме и да бидеме свесни за своите постапки.
Затоа Памет у глава! и све е Ок.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda,.........ke treba da go skratam....lanecot!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najgolem del od slobodnoto vreme go pominuvame zaedno , ama imam skroz razlicni hobies i zanimanja , toj odi na koncerti , jas so moite madami na spa i setkaranje i dvata sme zadovlni , srekni i ispolneti.
Ako jas izlezam sama ne znaci deka smekam , flertovam ili slicno nego se smeskam koga ke pomislam deka se vrakam vo nasata harmonija so nekoja impresija i nekoja shala pobogata
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |