|
сте заплакале ли на некој филм? |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | |
ARTE
Сениор Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ARTE
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ARTE
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ARTE - 11.Јули.2010 во 16:57 |
|
ARTE
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Арте ..човеку ...па ти си се ... изнаплакал ....
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одааамна немам плачено на филм. Изгледа емоционално сум се урамнотежила.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога бев мал, на ,,Бамби,,...
Зима је стигла, Бамби и зец Тампер проживљавају авантуре на снегу. Више скоро и да нема хране у шуми, па Бамби и мама одлазе на ливаду где откривају мало траве, која најављује долазак пролећа. Али ловци су у шуми! Мама наређује Бамбију да бежи и да се не осврће. Док трче, чује се пуцањ. Недуго затим Бамби се налази на сигурном, али открива да нема његове маме. Долази Велики Принц и открива му да његова мама више не може бити са њим. |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga bev malecok, plakav na eden film od Volt Dizni, ne se sekjavam na naslovot na filmot, mozebi na nekoj ke mu tekne kako se vika filmot Prikaznata bese za edno kuce koe ne beshe od cista rasa , pa nikoj ne go sakase vo familijata na rancot osven edno malo dete, a kuceto bese mnogu pametno. Na krajot go ubija slucajno. Togas mi se nasolzija ocite koga placese deteto po kuceto. |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na ovoj film se rasplakav....povekje pati .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го знам и јас тој филм (не по наслов), само мене не ми се насолзија очите (како мал) туку се растурив од плачење... Не е срамота да се покажат емоциите, па дури и од возрасен човек (маж)... Изменето од LiDivio - 13.Јули.2010 во 19:39 |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ехх...јас сум си позната плачка,па и уште ако ми се потрефи филмот да се пронајдам себе си во некоја сцена,па и уште ако сум во пмс...е тогаш паѓа ептен здраво плакнење на очи.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
BoaVista
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The green mile
Brave heart If only Keith Tristan & Isolde A walk to remember Remember me Million dollar baby Troy Fluke Изменето од BoaVista - 21.Јули.2010 во 02:17 |
|
Forrest Green
Нов член Регистриран: 03.Ноември.2012 Локација: Tommorowland Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na "American Wedding" - Stifler so kuceskite cokoladca....si go poplaviv stanot od solzi
|
|
I am the anarchitect of my life
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам пуштено солза на повеќе филмови,а здраво се имам разлигавено у сред кино на |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |