|
Вонредно средно образование |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
ka-ching
Нов член Регистриран: 13.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Јули.2010 во 17:39 |
Здраво....Дали некој знае како иде целата процедура за полагање на вонредно ... т.е. дали постои некоја варијанта да две години се земат во една...Бидејки форумов ми остана последното нешто каде што можам да се обратам.. ве молам за помош
Однапред ви благодарам Поздрав |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сигурно мислиш за вонредно на факултет....
Не сум 100 % сигурен но зависи од тоа како ке ти иде со полагањето, значи кога еден или два предмети ке положиш од тековната година можеш да презапишеш нови еден или два од другата година...Значи континуитет , положуваш , запишуваш нов ... аје среќно
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
ka-ching
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не не мислам на средно... последните две години да ги земам во една учебна година ...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е за средно мислам дека не може така ....
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
ka-ching
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
штета... ми беа хитни за што побрзо заминуванње од држававаа и продолжување високо образование во австралија.
|
|
ka-ching
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
други мислењаа..... ПОМОШ
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ја знам точната процедура, но знам дека порано можеше така да се направи.
А зошто едноставно не појдеш кај секретарот или директорот на училиштето да ги прашаш? Или едноставно поразговараш со твојот класен раководител или некој друг наставник? Тие луѓе најточно ќе можат да ти одговорат или да те упатат на вистинското место. Имам познаник кој заврши два смера во рамките на едно средно училиште одеднаш, и доби две дипломи, или во едната му ги впишаа и двете струки. |
|
ka-ching
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам на помошто во план сум да одам ...да разговарам со директорот на школото ... Планирам да ги земам двете години за ист смер-правен смер... во една учебна година...и да ја добијам на крај дипломата за завршено средно образование како и да ја имам положено државната матура...
сепак благодарам за вашето мислење... ке го имам во предвид благодарам |
|
ka-ching
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некој друг има некое поразлично мислење?
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За кое средно збориме...Спомна правно...
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
ka-ching
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за васил антевски дрен
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уфф...зошто ми е познато
Жирафката ви е уште директор Да ти кажам...нема шанси..помири си се со тоа И то |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ааа да....прво...мислам дека не е со закон дозволено
а второ и да е дозволено...во Борис не е дозволено ..да си знаеш |
|
|
|
ka-ching
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахахаха ме изнасмеа да да .. тој ни е дирекотор
Ај ке пробам јас со него па ке видиме што ке направиме ке известам но додека да појдам да се консултирам ако има некој примери како ова се спроведува нека пише |
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |