|
МИТИНГ на СДСМ на 27-ми Јуни |
Внеси реплика | страница <1 242526 |
Автор | |
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па, ако некој се бори да опстане - со што е преокупиран?
Па се разбира да најде храна, пари, засолниште, дом...... Значи како некој да почне да мисли - ПА ПРАЗНИ НИ СЕ СТОМАЦИТЕ!!!!!.............Треба стандардот да ни се доведе на нивото од пред да дојде оваа власт, па да се консолидираме ние гладните, а вака не осиромаши, не изгладне и не доведе на работ на пропаста!!!!!..........И пари треба за да се организира протест......... А власта има пари , ама не дава на гладните, им се смее , како овие од форумот и ..........гледај сега во проширените келии да не пикнат наскоро од оние на фотографијата со инцидентот.Наместо пари за фабрики, тие повлекуваат пари и реновираат затвори, и сигурна сум дека не е случајно. Се брза со реновирање. И зошто се ствара општо мислење дека сите што се бедни и гладни се и членови на СДСМ? А на сите реклами на вмро и во сите вести на латас се зборува за крадачи и богаташи од СДСМ.........Ај сега де? ............. Дали членовите на СДСМ се сиромашката класа во РМ или на митингот беа сиромавите и гладни грагани од Македонија, кои никој за ништо не ги есапи!.......... А тој што го интересираше што добив што бев на протестот - можам да преживеам до следниот протест, инаку нешто ме гушеше.................А за другите придобивки - не е време да ти откријам! Изменето од lilica - 13.Јули.2010 во 16:13 |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
Внеси реплика | страница <1 242526 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |