|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика | страница <1 125126127128129 1093> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали времево е проблем или сите ми се некако мамурни, или направив некој лапсус
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cela nedela sum po proslavi i samo pienje , ova neverovatno e , muka mi e
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee pak preteruvas....aj na voda cela nedela.....
|
|
tuka nekade....
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е де, јас цел месец по матурски дипломски имендени и родендени се ашкам, и тек мене да видиш колку ми е смачено!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be vivi koj preteruva , sto da se pravi u picku materin ajde otvarajte nova tema , dali si akutna pijanica ,hronicna pijanica ili narkoman , sto li ke si haahhaahaha
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toe bi bilo tema so kolateralna steta......ne moze.....ke ja ukinat odma...
|
|
tuka nekade....
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pak zaglaviv :)))
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum naspan.....mi se spie..... |
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mora li poslednite 15 minuti da se sekogas tolku dolgi...................
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele ne znam kaj mi e glavataaaaaa
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oti mislam deka strashno zaebav neshto deneska, neznam oti ama ete, cat pat tresam gluposti i posle kasno e za kaenje. so velat stari "posle ebanja nema kajanja"
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koja psihopatka e zenana boooooo, ne mi se vervit, ma na onaja i e potrebna strucna pomos,ne e za ovde onaja
|
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde da letameeeeeeeee
|
|
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прееска ми се вртеше цецка низ глава додека си пиев оузо и си мезев салатичка,ми текна дека цецка сака оузо
|
|
Внеси реплика | страница <1 125126127128129 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |