|
Жените се љубоморни на другарите |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе љубоморна сум.....со него ке пие пиво и ке гледа фудбал и за тоа сум љубоморна..........смешно е ова бе......
еден совет за девојките кои ке одговорат на ова со да-колку и да е со другар или со друштво, пак ке се врати кај вас....ако не е педер.....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ako so drugarite se podnacuka, pa odleta u nekoj bar, pa legne nesto zensko, so praime togas..???? |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не беееее, само на другарките
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби некои посесивни типки кои сакаат дечкото да им е увек на располагање се љубоморни на другарите, бидејќи со нив е на пр. поотворен, поопуштен итн итн итн.
Факт е дека другарите се осетлива тема за машките, особено најдобрите. Не сум била љубоморна на таква глупост. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само цурите?
-Слободна си вечер? -Не другарка ми иди, ќе пиеме кафе со неа... -добро ... ај утре ако можиш... -Не можам , цел ден ќе биди на гости утре кај мене -е ај другиден... -е ај, ама ќе видиме, здравје боже до тогаш... -и шо се, ме корпосуваш демек константно? -Не, ама таква е ситуацијата , не можам да и одбијам на другарка ми... -Незе не можиш, а мене можиш стално ко ќе ти текни?? .... трас телефонот.... ајде у пм... И сеа? НЗС? Кога другарите пробуваат де преовладуваат во животот на некого (безразлика дали машко или женско) се појавува љубомора од стр. на другиот во однос на тоа што ќе одлучи клучната особа. Епа сеа... бујрум... сакате да ви кажам колку пријателства се растуриле затоа што другарите немале разбирање за потребите на парот? Сакате да ви кажам колку парови се растуриле затоа што немале разбирање за другарите?? (никој не може сам на светов....) ... солзи ми идат кога ќе се сетам кој и колку има страдано поради тупаци во околината. Луѓе егоцентрични кои тронка осет немаат за сите што ги газат.... ама си се тркала сето... идат и тие под нозе.... е тоа се убави моменти кога ќе видиш дека со нивното его самите си се рушат... |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако љубоморам и на другарите .. па и на другарките ... .. кај ќе ми биде крајот ... Глупости |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta ne poznava ljubomora.
Ljubomorata se ragja kako rezultat od chuvtsvoto na gubenje nekakva vrednost, neshto vo koe sme vlozhuvale nekakov interes i energija, pa se plashime deka toj vlog kje go izgubime kako nekakva stopanska investicija. Ljubovta e zhelba drugiot da se napravi zadovolen i srekjen i koga toj e takov, togash i nie sme srekjni i zadovolni. Ljubovta ne poznava ucenuvanja, uslovuvanja i nasilie. Toa se manifestacii na posesivnosta, toa se akti na trgovec koj ne bira nachin da si gi zachuva SVOITE interesi. A TOA ne e ljubov. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...na nistavno prasanje i nistaven odgovor...sekogas i sekade,koga ke se osetat kako ubav suvenir vo "vitrinata na niskosti"
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш не сум била љуборна поради тоа... неможе да забраниш на некого да се гледа и дружи со луѓе со кои израснал...демократија
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze na drugarkite .........
so drugar i da napravi nesto i taka i taka...ke se smees..ama so drugarka ako napravi |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тој има другари, таа другарки и не е нормално доколку би ги немале,но...ако и двајцата ги занемаруваат партнерите и повеќе даваат приоритет на другарството отколку на врската....епа ќе биде повуци-потегни.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поарно со другарите и пријателите да оди по фудбалски натпревари, да гледа фудбал на телевизија, да срка пиво и да прави досадни муабети за работа отколку мене да ме гњави и да ме тера да одам со него на фудбал да му правам друштво.
Кога си ги врши неговите омилени активности со луѓе-истомисленици(мажи) ми е раат главата а јас си чепкам по дома, па си одам на ручек со некоја пријателка или на шопинг без него. Има и работи кои и јас сакам да ги правам за релаксација. Она што се вика "Me Time" Убавини
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таман работа.... Било кој да е, машко или женско, ако си немаш свои моменти со свое друштво и свои муабети, тешко тебе...ептен си се зезнал.
Не ги разбирам паровите врзани еден за друг, ко да се сами на светов. |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фолки....не е дека другарите преовладуваат...туку дека конкретната личност сеуште не направила доволно место/простор во својот живот за својот партнер. А обратната ситуација, кога другарите немаат разбирање за потребите на парот....ееее, да, да. Тоа е интересна ситуација. На пример, некое пријателство кое функционира како пар. Се дружат и си ги делат заедничките маки и радости. Се им се одвива скоро исто. И тогаш...ако некој од друштвото се осмели да ја прекрши “шемата“ и да влезе во врска....е тогаш може да има проблем. Другарите/ките се љубоморни...им го земаш другарот/ката. Треба одма да се расчистат тие ситуации, по мене. Оти имаш право, може да излезе проблем од сето тоа. Изменето од Kali - 10.Март.2011 во 16:04 |
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |