|
се прашувам ... |
Внеси реплика | страница <1 493494495496497 680> |
Автор | |||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
sp dali imam pravo samo po eden plus i minus da dadam......i tolku
ili pak moze sekoja den da si klikam na toa........ |
|||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
zosto da ne smeat toa e pravo na 4lenot kakva reputacija kje dade, dali pozitivna ili negativna. sp zosto poleto za odgovor e promeneto? podobro bese staroto |
|||||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
sekoj den na razli4en 4len mozes da davas rep. denes mene ako mi dadeutre kje mozes pak Изменето од vlad0 - 12.Јули.2010 во 11:25 |
|||||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...sp...a,shto da se dopadne?...nishto ne se gleda,...k'o shto se gledashe,... koj sega da ti gi prebaruva ikonite,..i shto ja znam ,... |
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
сп...зошто не одиме денес во секс теми?
|
|||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
sp....a, pcuenjeto i sl...kako se naplakja?....mislam,..nagraduva,..?
|
|||||
|||||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
сп ... зошто касникога знае дека не сакам каснење
|
|||||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
оти ја читал КАСНИ-ПОРАСНИ
и ја сфатил буквално |
|||||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
сп ....викаш буквалиста а
|
|||||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
види ја ти неа! коси кубе! ама кога ќе пристигне (со) ПОРАСНАТ? после ќе бидеш |
|||||
Феникс
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ме изнасмеа ај нека касни што повеке тогаш |
|||||
|
|||||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
sp....koj li me ,..minusira?
zlochki edni ! |
|||||
|||||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
јас брату ко ти го натегнав еден минус |
|||||
|
|||||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СП
Зошто на Анастеа можам да и дадам...мнооогу ++++...а на другиве...не |
|||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 493494495496497 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |