![]() |
|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 55> |
Автор | |
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ахам....ќе знаев барем кој ме плаши во 5 сабајле
![]() ![]() ![]() ![]() може ќе можев и да ги гушнам...што ми гледаат низ прсти понекогаш ![]() ![]() ![]() ....ако ми текнело на тие глупости во сон.... ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Незнам што сонувам,овие три сабајлиња се успивам
![]() ![]() не ми се случило ни аларм да не се сеќавам дека ми звонел. Толку многу се штекнувам кога ќе го видам саатот што заборавам на сонот |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Ти гледаат низ прсти ![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Сонував секс. Куче и возрасен човек. OMG! Срце за животните, аман!
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
vcera popladne ja sonuvav forumska baba.. samo kako nick...nisto drugo..
vecerva.. bratucetka mi..milicija..sum spiela vo hotel... vo posledniot del od sonot vsusnost sonuvav kako spijam, pa me budat...
![]() |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
uh, ama son ...
![]() ... me razbodi, ispolnuvajki mi go sonot ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
paris.. katedrala..cudno ubava..celata vo svetlost i zlato..se zapoznav so otecot...ke se zenel so bratucedka mi... mislam ... heloooo.... imase uste nesto so katedralata..vidov nesto tamu.. ne mi teknuva sto bese,...
celiot pat sto trebase da go pomineme do katedralata...(odozgora pogled dvizenje po karta)....neznam..
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
чудно но јас сонував Tiggy
![]() ![]() Тиги ![]() ![]() ![]() |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ме мањачиш на фејсбук, а?
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
сонував дека некој пробал да ми го земе мобилниот, и јас му акнала еден бокс, и сум си го земала телефонот.а после уствари видов дека од местото на кај што го земал имаше некои 14-15 илјади евра
![]() |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
не ма уба работа. ![]() ![]() на фејсбук не ни одам во последно време |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
убаво јас не сонувам скоро никогаш или па можеби сонувам но не се сеќавам но ноќеска ова беше кошмар.Пили и крвишта дури и ме испоисекоа со тоа црвената пила абе страшно
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
хахаха газе....може сонуваше..дека ќе добиеш денес минуси
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
не ма фб не знаев јас за промените мислам подсвесно не ќе да е, а да сум толку способна за предвидување не сум инаку ке ми отворевте тема кај оние гатачине у мистерија
![]() газела Предвидувачката ![]() пс ова П е големо заради оправдани причини ке знаат тие што знаат за ПП ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |