|
Слободан Томиќ |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
foerbah
Група Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slobodan Tomic so negovata Glas na narodot,sto nema blage veze so narodot zapocna na nekoja privatna TV vo Ohrid,pa pocna da gi nosi kasetite po skopskite televezii,za da uspee da im se uvlece na gazdite vo Amazon so koi dva pati se ima skarano i dva pati e izbrkan od tamu poradi negovi dubari so pari od reklami,a sega vo posledniot ciklus na MTV go smenil i imeto na emisijata vo Zaedno so narodot.Neznam dali e se uste na platen spisok vo MTV(do skoro bese vo radio)...ne mi se veruva,bidejci mnogumina od tamu zaminaa,a se nadevam deka i toj e sutnat...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За човеков ич да не му ја секирате. Читам си с еудоми со платичка од некојси такаречи 500 евра (за малку фали некое париче) во општина Гази Баба. Убаво местенце било тоа референт за информирање
СДСМ: Премиерот Груевски го награди Томиќ |
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku pamtam ovoj covek bese urednik na spisanie 'M-EXPRESS', i nekade vo 1998 me izvadi na naslovna meneeee"Prviot gol maz koj se slika kako od mjka roden"!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И оваа тема изгледа ке ни оди под клуч
Чудно, сегде во светот чим паѓа рејтингот-емисијата се затвора?!Ќе чекаме разврска-судска Слободан Томиќ ќе ја тужи МРТ |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Требе него да го тужат гледачите, со народни пари, малтретира гледачи каде што нема сигнал од други телевизии.А и кој ли го плаќа, леле мамооо...
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А колкава плата па имаааа
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova vlastitutkite se namnozija kako staorci vo kanalizacija.
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |