|
Кој жанр на музика го МРАЗИТЕ??? |
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Автор | ||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А нели и за гледање не биле добри?
Имале многу шминка и силкиони? Мажи... мажи... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кој го рекол тоа дај адреса!... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро бе, пто е толку возбудливо кај пластиката и шминката?
Џо, honestly, мислев не сте биле сите такви... али сеа гледам... гадно сум се лажела. |
||
||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти па рентген да не имаш па да видиш пластиката... Облини (НЕБАШ СЕКАКВИ) фино истакнати добиваат ‘палец+‘ од мене. Не е пластиката тоа што возбудува туку идеата за совршени облини... ДЛАБОКО ИЗВИНУВАЊЕ ЗА ОФ-Топиците... Изменето од Џо - 09.Јули.2010 во 22:15 |
||
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Џо, браво за коментарот...
Еве уште една ИДЕЈА за совршени облини апропо Турбофолк, овојпат бугарска идеја... |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
оооо девојко тигрице Тиги МЕТАЛ (се шо е од метал) значи поджанрови наджанрови итн итн и итн п.с. а бакнежот за мене беше или за Анитчето ако а за мене еве од мене имаш 2 |
||
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како не болело ме заболе....малото прсте на левата ми нога |
||
|
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што ми направи?????????????????????? ќе се убиев заради таа музика слушав во трето одд ко бев и на почеток тивко тивко и кога наеднаш ќе збесни лалалаааааааааааааааа и не е после да се фрлиш од 2-та скала?????? или како шо реков на почеток тивко и дури ќе те заспие и кога ќе спишти не дај боже срцев удар можи да добие слушателот п.с. и не ја мразам туку едноставно не ја слушам ама металот го мразам ете то ти е |
||
|
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ииииии хип хопот неееееееееееееее а хаосот техното трансот дали и тие ќе исчезнат????? ајде тигрице кажвај одма |
||
|
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ги гледам и јас тие пластичните блгарки значи не ги слушам и скоро сите ги знам од певаљките оваа погоре малина капина или како и да се викаше како се треси само а мислам дека не е пластична инаку од нив оваа ми е најжешка и природна е и уба и мајка е плус он топик јас мразам метал да си кажам........пак |
||
|
||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Очигледно не си слушал ни доволно класика , ни доволно метал.
|
||
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И мене метал не ми се свиѓа премногу, не заради формата, туку заради суштината. Металците имаат добра музика, ама немаат добра порака...
Од класика искрено најмногу Моцарт го слушам, како и Тони Вивалди. Бетовен така-така, Бах не го трпам, не знам зошто... Класичен џез, блуз и рап... ако не се исполнувачи црнци, од старт ги бришам... инаку ми се допаѓаат и трите. Постои и нов правец во џезот (многу е на цена во САД денес)... NU CLASS!!! Мешавина на џез, класика, хардкор и електронска музика... http://www.youtube.com/watch?v=HKH6j7pvnVM Основоположник е Andrew Currier - Panthelion (San Jose) Послушајте... Изменето од LiDivio - 12.Јули.2010 во 00:44 |
||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Слушни неколку бенда како на пример Tool , Anathema , Porcupine Tree , преслушај го Octavarium од Dream Theater .
Можам да кажам декa Tool се едни од најинспиративните бендови за мене.И имаат едни од најдобрите текстови кои носат со себе длабоки пораки. |
||
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ау... ја сум нешо Баба Ванѓа вол. 2, а? Ова го претпоставувам само.. Гледано хронолЉошки, од самите почетоци на металот па наваму, со сигурност ќе се измени неговата сегашна форма. Техни транс манс ваљда нема... шо знам... чекај сине, прво дај едно стотче па ќе ти кажам. |
||
||
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |