|
Дали лакирате нокти на раце и нозе? |
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ти се прават лом ноктите? ___ Он топик: и јас често се лакирам, дури и мојава дома ми вика: остави малку ноктите неделава, ќе ти пожолтат. Многу сакам неон бои, зелена, розева, жолта, сина неон боја, ама не ми стои. Имам нешто потемен тен и делува џипси. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ти се прават лом ноктите? ___ Он топик: и јас често се лакирам, дури и мојава дома ми вика: остави малку ноктите неделава, ќе ти пожолтат. мислиш дали ми се ушлакуваат од многу лакирање?не, сум се навежбала доста |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно дека пожолтуваат,јас паузирав малку поради тоа.
Инаку сега во ниедно време се лакирав сите прстиња различно дречливо зелено,циклама,плаво и бордо |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само на нозе
|
|
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лакирам лакирам...
|
|
Lady.83
Нов член Магнет..... Регистриран: 06.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Изменето од Lady.83 - 26.Ноември.2010 во 01:16 |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,lakiram so nezni nijansi
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i taka mi se smeshni ,pa uste i da ne gi lakiram na so li ke licat...maleeee
|
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislish ...so lakot ti se ...posmeshni ili...seriozni?.......................
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
skam da kazam ....lakiram
|
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми дава вештеркана по хемија.
Ни вика: -Додека вие лакиравте нокти и боевте коса, јас прочитав цела книга. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ноктите говорат за личноста
Кратки и изгрицкани нокти се знак за нервоза. Жената која е сопственик на вакви нокти не само што не е естетичар, туку и лесно знае да избувне, а тешко се носи со стрестни ситуации. Често знае да се расплаче без никаква причина и не секогаш е сигурна во себе и својот избор, па неретко се случува за своите грешки да ги набеди и другите. По правило, овие жени ретко кога се женствени, не ја сакаат улогата на традиционална жена и се трудат на мажите да им бидат само пријатели. Во емотивните односи се прилично нестабилни и не се сигурни дали сакаат заштитник, љубовник или "шеф". Кратки и уредни нокти се сопственост на жените кои се грижат за својот изглед. Секогаш се средени и негувани, но не ги следат трендовите. Овие жени, обично користат темна, мирна нијанса на лак за нокти или пак се определуваат за францускиот маникир, доколку сакаат да изгледаат "деловно". Мирни се и имаат мек карактер, многу стабилни и смирени, посветени на децата и семејството. Во емотивните врски се премногу искрени, отворени и без никакви тајни, а истото го очекуваат и од партнерот. Лага и неверство простуваат тешко, затоа што целосно се предаваат во врската. Доколку вашата партнерка одговара на овој опис, нема потреба да се грижите. Со неа сте секогаш на сигурно, а единствено што би можело да ви пречи кај неа е инертноста - затоа што има периоди кога е доста повлечена, затворена и кога не сака да се дружи и комуницира со луѓето. Долгите нокти се синоним за жените кои се дами во вистинска смисла, но сепак должината зависи од нивниот стил. Предолги нокти се сведок за екстремностите во сите животни сегменти, додека пак ноктите со умерена должина говорат за жена која е премногу горда и се грижи за себе. Жените со долги нокти не сакаат спорт и омилената "физичка активност" им е шопингот, кафето со пријателките или вечерата во некој убав ресторан. Во љубовта се страствени, сензуални, но и често не се посакувани партнерки. Одат каде што ги води срцето, сакаат предизвици, возбудувања и често не се во состојба да им одолеат на искушенијата. Ако си заминат, на нив секогаш ќе се сеќавате со носталгија. Вештачките нокти се наменети за жени кои често се површни и ретко кога се познаваат самите себе. Поради тоа, во најголем број од случаите, не остануваат само на вештачките нокти, туку сакаат и телото или лицето да го корегираат со пластична операција. Сепак, не е се така црно. Тие можат да бидат одлични пријателки, имаат ведар дух и оптимистичко расположение. Во љубовта се посесивни, често имаат љубоморни напади и се лутат кога нивниот збор не е последен. Бои и облици И обликот на ноктите може да ви каже некој збор за вашата партнерка. Тие со квадратна форма се мирни по природа и имаат мирен темперамент, додека со овален облик на ноктите се горделиви, вредни, динамични, љубопитни... Црниот лак за нокти открива дека жената е дива и вечен бунтовник. Жените кои користат црн лак за нокти сакаат уметност, се што не е конвенционално и обично, а исто така сакаат да учат и да бидат редовно информирани. Црвениот лак за нокти симбилизира страст, жена борец, сензуална партнерка, вистински пријател. Овие жени не се плашат од предизвици, интелегентни се, ефикасни, љубопитни и често пати нетрпеливи. Пастелни бои користат нежни, смирени жени, на кои семејството и децата им се главна цел. Тие во суштина се семејни жени, кои во бракот потполно ги запоставуваат своите сопствени потреби. Тие се добри мајки и домаќинки, како и пријатели кои секогаш ќе ви подарат ни малку ни повеќе - туку утеха. Белиот лак и француски маникир е карактеристичен за иновативните жени кои реагираат и мислат брзо. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kratki i uredni nokti-crven lak
|
|
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha... preku eden prst...
|
|
Incredible Blue
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |