![]() |
|
Што имате повеќе: пријатели или непријатели? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 16> |
Автор | ||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
И кога пријателот ќе стане непријател прашање е кој е поопасен, оној непријател што од секогаш ти бил тоа или овој новостекнатиот до вчера пријател ![]() |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
||
eptendosadno1 ![]() Сениор ![]() ![]() ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
|
Зашто филозофирање ????? Па имаме една “ ХРИСТИЈАНСКА “ мисла , користете ја : Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. Значи нема непрјатели , има само луѓе со проблеми ![]() ![]() ![]() Изменето од eptendosadno1 - 25.Јуни.2010 во 14:25 |
||
Тишината е гласникот на почетокот , пссс...т .
|
||
![]() |
||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|
Стварно зошто филозофирање
![]() ![]() ![]() |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
||
eptendosadno1 ![]() Сениор ![]() ![]() ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
|
А јас ... ![]() ![]() |
||
Тишината е гласникот на почетокот , пссс...т .
|
||
![]() |
||
Hedonistka ![]() Сениор ![]() ![]() Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
|
Prijateli imam povejke a ako imam neprijateli tie se ignorirani od mene i voobshto ne mi se nikakov faktor vo zivotot taka da se se sveduva na toa deka mozi i da imam ama ne gi percepiram neprijatelite.. ![]() |
||
If you are reading this, get a life!
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Прашуваат мудрец колку вида пријатели има.
Три – одговара тој. Пријател како храната – секој ден го барам. Пријател како лекот – го барам само кога ми треба. Пријател како болеста – секогаш тој тебе те бара. Епа сега направете си математика..... |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
ne e losho i neprijateli da imash!...inache,...pekmez ke te napravat ...samo prijatelite.
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Nitu ednite , nitu drugite ne mi trebaat vo golem broj ....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
PRIJATELI VISTINSKI SAMO NEKOLKU, A ZA NEPRIJATELI NE ZANAM NE GI BROJAM!
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
|
Samo 4 vistinski prijateli,pa zaedno odime protiv neprijatelite.
|
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
зависи во што сакаш да веруваш
јас верувам дека имам повеќе пријатели |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
zar ne e toa edno isto????
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
исто е, како не ?
![]() јас верувам дека сум висока русокоса |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
i jas veruvam vo toa
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |