|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 74> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama ti postojano barash...ostavi rabotite spontano da si dojdat...prestani da barash...druzi se i se samo ke se naredi...........
|
|
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci tebe koa ke ti treba ljubov ili se zatreskas vo nekoj ostavas to si se druzis i mozi samio ke ti dojdi? hmmmm...bravos...alal neka ti e
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama ako si zatreskan vo nekogo a toj ne te recka,znaci i ne ti e srodna dusha...pa morash se da ostavish i da prodolzish da se druzish shto mozesh drugo
|
|
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe lele be kolku e lesno samo da se kazi be, ama doduse jas se boram do kraj i sekogas sum budalata i drugarite to mi velat ama so da pram vo mene e, ne mozam jas nekoj ako go sakam da se otkazam tuku taka od nego odam do kraj se duri ne uvidam nekoj znak od nea deka me otkacva i taka slicno i zato ova mi e i cudno i tesko za prifakanje a ne si ni prva so mi go kazvas i mnogu se nerviram...
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama zar ne primetuvash deka samo i gi krevash akciite a ona se kreva so toa i te zafrkava...MORE vednash trgnise od neane te zasluzuva........
|
|
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe se izgleda do mene ke da e... ama to e so ke prajs sa, ke si zivejs...ke si gledas barem da rabotis to so sakas ako ne nesto drugo ne?
|
|
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nebarajte sronda dusa nego dusa koja kje ja nadopolni vasata dusa i obratno......... toa e fintata.......
koj saka da zivee so svojot odraz vo ogledaloto na dusite nikooooooooooooooooj |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Потполно се сложувм се те*е.. Не значи ако сме заљубени и дека ни е сроден па после со сила ке правиме сродност.. |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па ако се вратиш неколку страни и ке видиш дека кажав дека е душа кој ке ја надополни твојата и кога ке се погледнеш во огледало ке бидеш комплентен или го гледаш него се гледаш се*е.. Две компитабилни души... |
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тешко се наоѓа сродна душа, а уште потешко се живее со неа , мислам и кога сакаш да скриеш или премолчиш нешто, те читаат како букварче.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да но ако си искрен и си со отворена душа зар има потреба да се крие нешто.. Барем јас воопшто не сакам лажки и криења.. Може фино културно да се каже без никакви последици...
Не би живеела тешко баш напротив би ималче разбирање за се.. Не можам да живеам со човек кој знам дека привидено ме лаже ме врега и не ме почитува, а со сродната и те како да знаеш... |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е ... те препознаваат по бојата или изразот на лицето... а некогаш и кога си најладнокрвен и не реагираш... дури и тоа е знак како да работи за ЦИА... |
|
|
|
petko
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka ima tolku mnogu srodni dushi kako na niedno mesto na svetov...
ili samo taka mi lici a ? |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |