IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2526272829 74>
Автор
Порака
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 23:00
Ama ti postojano barash...ostavi rabotite spontano da si dojdat...prestani da barash...druzi se i se samo ke se naredi...........
Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 23:09
znaci tebe koa ke ti treba ljubov ili se zatreskas vo nekoj ostavas to si se druzis i mozi samio ke ti dojdi? hmmmm...bravos...alal neka ti e
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 23:15
Ama ako si zatreskan vo nekogo a toj ne te recka,znaci i ne ti e srodna dusha...pa morash se da ostavish i da prodolzish da se druzish shto mozesh drugoWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 23:19
abe lele be kolku e lesno samo da se kazi be, ama doduse jas se boram do kraj i sekogas sum budalata i drugarite to mi velat ama so da pram vo mene e, ne mozam jas nekoj ako go sakam da se otkazam tuku taka od nego odam do kraj se duri ne uvidam nekoj znak od nea deka me otkacva i taka slicno i zato ova mi e i cudno i tesko za prifakanje a ne si ni prva so mi go kazvas i mnogu se nerviram...
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 23:32
Ama zar ne primetuvash deka samo i gi krevash akciite a ona se kreva so toa i te zafrkava...MORE vednash trgnise od neaAngryne te zasluzuva........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 23:36
abe se izgleda do mene ke da e... ama to e so ke prajs sa, ke si zivejs...ke si gledas barem da rabotis to so sakas ako ne nesto drugo ne?
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 23:44
nebarajte sronda dusa nego dusa koja kje ja nadopolni vasata dusa i obratno......... toa e fintata.......
koj saka da zivee so svojot odraz vo ogledaloto na dusite
nikooooooooooooooooj
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2006 во 12:13
Originally posted by beleg beleg напиша:

Moite prijateli..moite srodni dushi mislam deka zasekogash ke mi se srodni....megutoa ako sum zaljubena moze i lesno da se izlazam..da mislam deka sme srodni i za cel zivot nepromenlivi a da ne e taka........zaljubenosta ve tera da go gledate ona sto go sakate a ne ona sto e.........vo prijatelstvoto ne e taka,si se pronaogaat srodnite dushichki i si ostanuvaat tesno povrzani[IMG]height=17 alt=Embarrassed src="http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley9.gif" width=17 align=absMiddle>

Потполно се сложувм се те*е.. Не значи ако сме заљубени и дека ни е сроден па после со сила ке правиме сродност..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2006 во 12:17
Originally posted by mikus mikus напиша:

nebarajte sronda dusa nego dusa koja kje ja nadopolni vasata dusa i obratno......... toa e fintata.......
koj saka da zivee so svojot odraz vo ogledaloto na dusite
nikooooooooooooooooj

па ако се вратиш неколку страни и ке видиш дека кажав дека е душа кој ке ја надополни твојата и кога ке се погледнеш во огледало ке бидеш комплентен или го гледаш него се гледаш се*е.. Две компитабилни души...
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2006 во 12:30
тешко се наоѓа сродна душа, а уште потешко се живее со неа Tongue, мислам и кога сакаш да скриеш или премолчиш нешто, те читаат како букварче.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2006 во 12:35
Да но ако си искрен и си со отворена душа зар има потреба да се крие нешто.. Барем јас воопшто не сакам лажки и криења.. Може фино културно да се каже без никакви последици...
Не би живеела тешко баш напротив би ималче разбирање за се.. Не можам да живеам со човек кој знам дека привидено ме лаже ме врега и не ме почитува, а со сродната и те како да знаеш...
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2006 во 19:52

Originally posted by Dogi Dogi напиша:

тешко се наоѓа сродна душа, а уште потешко се живее со неа, мислам и кога сакаш да скриеш или премолчиш нешто, те читаат како букварче.

Така е ... те препознаваат по бојата или изразот на лицето... а некогаш и кога си најладнокрвен и не реагираш... дури и тоа е знак         

како да работи за ЦИА...
Кон врв
petko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2006
Поени: 0
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај petko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2006 во 20:04
tuka ima tolku mnogu srodni dushi kako na niedno mesto na svetov...

ili samo taka mi lici a ?
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2006 во 20:06
Има    
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2526272829 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.