|
Последен гледан филм |
Внеси реплика | страница <1 226227228229230 475> |
Автор | ||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sosema neocekuvano dobar film.....Clooney e maestralen....Mixed emotions....Nepredvidliv kraj.....odlicen 5...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Lizalce
Група Регистриран: 09.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Последно го гледав овој тинејџерскиот филм...
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Wohoho...Jas ja znam Traci Lords od drug tip na filmovi...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе синока се загледав во еден филм "Затамнение" со Ашли Джуд, Самуел Джаксон и Анди Гарсиjа, но...заспах....а ветуваше филмот.
|
||
gonzo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Suvoparen film...Arhangel Mihail ( iliti Majkl po nivno) se odbegnuva od gore bidejci ne saka da ubie nekoe si nerodeno bebe koe se naodja vo sred americka pustina....bla, bla....Apokalipsa, strunfovi, drakula, picajzle, mnjau, mnjau...Cista 2...( zaradi hi tech bozdovanot na Gabriel)....
|
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Valentine`s day-топ романтична комедија
|
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ОМГ! Исто и јас! Сега, пред малце. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас го гледав пред неколку саата, ама беше супер, толку и очекував од глумците |
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
gonzo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobar film....Ako se zanemarat golemiot broj na nerealni iskriveni prikazi na vojnickiot zivot....Ima psiholoski momenti sto teraat na razmisluvanje...barem mene....Solidna 4....
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 226227228229230 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |