![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 314315316317318 708> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк голем позз до мамамд...мислам дека ке и пратам нешто во инбокс сеа..да се порадува малце на мене
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
The_Boss ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
сдк
сега има баш ЧАК НОРИС да стапи на сцена и ќе видиме дали така ќе е поарно ! Изменето од CakNoris - 10.Јули.2010 во 13:45 |
|
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
СДК
Добредојде назад Чаки ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
СДК
Добренајдов пак Бабо ![]() |
|
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
СДК
Ме насмеа...до солзи ![]() ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
сдк
ќе одам да се прашам кој ја насмеа бабава до солзи? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
сдк...вистина било
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
skd i tolku setanje ne e na arno...........
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сдк каааај си ма маааај веееееејјј
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
sdk la ninja is hir
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
сдк коса ми се крева коа некој ке ми рече невесто
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sdk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
сдк некој ми се скина од смеење
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sdk la ninja is the best
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 314315316317318 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |