|
НОВА ТВ |
Внеси реплика |
Автор | |
non4ence
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Ноември.2008 во 13:54 |
ДАЛИ ВИ СЕ ДОПАЃААТ ФИЛМОВИТЕ НА НОВА ТВ?
СЕКОЈ ВТОРНИК,СРЕДА (ЧАТ ПАТ ),ПЕТОК,САБОТА И НЕДЕЛА.... ПОВЕЌЕТО СЕ КОМЕДИИ |
|
NonEnCe :)
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zakon filmcinja davaat na nova i cesto gi pratam se razbira koga imam vreme vcera pustija nesto kako romanticna komedija epten dobra
|
|
faster then light :D
|
|
WhizKid
Група Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најдобрата телевизија на Балканот според мене.
Штета што нашите телевизии премногу се обидуваат да ја имитираат наместо само да ја имаат за пример, а да создаваат свое, оригинално. |
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се допаѓа програмата на Нова ТВ, секој ден има по нешто што со задоволство гледам.
|
|
lord ivan
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lugje slusnavte deka bilo mozno novaTV da bide zgasnata posle nova godina?? pu pu daleku da e
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па нова оваа година има инвестирано 20 милиони евра во програмата, а максимум добивка може да има 10 милиони. можеби на тоа се темели информацијата. Линк некој за веста? Изменето од maestro13 - 04.Декември.2008 во 12:52 |
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку за информација РТЛ во Хрватска исто работи(еше) со загуби и имаше шпекулации дека ќе се префрлеле во Македонија.
Колку што гледам ништо од тоа нема? |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Згасната во смисол да престане да постои, или ќе престанат да ја даваат кај нас?
Јас слушнав дека на кабелските оператори нема да им биде дозволено да ја емитуваат повеќе, ако не плаќаат, зашто да бидеме реални, ретко некој плаќа, ја емитуваат на диво... а тоа не се однесува само на Нова, туку и на HRT2, па и HBO и слични... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo noknite casovi koga ne sum pred pc gledam nekoe filmce na nova
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дефинитивно една од подобрите ако не и најдобра тв штета што веќе ја нема на кабловска |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shteta navistina!....samo, nikoj ne im e kriv,...koga ne davaat drug da im ja gleda,..pa, makar i da im platat!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си ја гледам на нет
|
|
starkzp
Нов член Регистриран: 11.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
биде дозволено да ultimate FIFA Coins ја емитуваат повеќе, ако не плаќаат, зашто да бидеме реални, ретко некој плаќа, ја Diablo 3 Gold
емитуваат на диво... а тоа не се однесува само на Нова. |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |