|
Што прави оваа влада?! |
Внеси реплика | страница <1 5354555657 200> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според најновите случувања излегува дека
И сега сите “злобници“ играат подбишега дека во Македонија секогаш владееле СДСМ - и на власт и во сенка Но една работа е многу вистинска- за да се случи ова што се зборува -некој тоа го дозволува. И ко што си не дал господ во се да гледаме конспирација- веднаш се почнува со кривците (а тоа се демек побегуљите од СДСМ во ВМРО) Додуша онака гледано од страна има бајаги вистина во “инсинуациите“. Од авион се забележува како полека се случуваат старите прегрупирања-барем во пониските слоеви на власт. Вријат кутрите гласачи на “владеачите“ ама очигледно засега никој не ги слуша и веројатно нема да ги слуша уште долго. После ке прашаат- Абе зошто не кажавте дека работава била сериозна???!!! |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....Едвај двеста метри го делат Бахчовановски од директорската до советничката фотелја. Овде ја заработува директорската плата и на само две минути пешачење, од тука до општина Центар, актуелниот директор и советник стига и да си го надополни семејниот буџет со уште 20 000 денари, или една просечна македонска плата. ...Владимир Здравев, и покрај опомените се уште е Претседател на Советот на општина Центар и директорува со МЕПСО. И понатаму господава вмровци продолжуваат со токму оние дејствија што толку ги нагласуваа кај политичките противници...и ич око не им трепнува за тоа...
Вистина е....Не се работи за татковината-се работи исклучиво за пари...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДПМНЕ ги згрижува своите од првите ешалони во изборните трки па на истите им измислува и по повеќе функции,управни одбори,агенции - како почнало ќе измислат и за исправање влакна.Од огромниот буџет огромни средства токму за клати врата земај плата и тоа скоро трипати повеќе ос социјализмот.При модернизација,компјутерска обработка и стручен кадар??? Што ни се случува?... ДО ПАРИТЕ ЌЕ ДА Е...?
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме тераат да си го откупам сопствениот двор кој еднаш веќе сум го купила заедно со куќата и тоа пази,од државата...па јас фино си го платив...
ме тераат да платам комуналии за доградба повисоки од комуналии за нова куќа...си платив...ова држава е не е заебанција...се мора да е легално...
ме тераат да платам за МТВ иако на истата нема што да се види,ама морало,ќе ми прателе извршители...пази богати...
за еден квадрат проширување на терасата(нелегално) ќе ми ја конфискувале куќата...ајдеееее....
ме тераат да платам буквално се’ и тоа на државата...и си плаќам,се’ по ред....
а тие...ќе го граделе Скопје 2014 и тоа нелегално...се дива градба до дива градба...па како сакате бре господа од власта да не научите на дисциплина кога вашите постапки се катастрофални
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
23 % od gragjanite nemozat da obezbedat hrana za normalen zivot...
Ете драги мои форумџии, до кое дереџе не донесе владата.... ова не било ниту ќе биде некогаш.... Ова се шокантни вести, за една држава која претендира за членство во ЕУ и НАТО...... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога за нормален живот би се подразбирал европскиот верувам дека процентот би бил 50%.
|
|
|
|
gOJDO
Сениор Регистриран: 01.Јули.2010 Локација: Eritrea Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи за кој европски живот мислиш. Може да биде и 100%
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Долгот што државата го има кон стопанството за Владата е само оперативен безначаен податок. Ниту еден од владините министри, ниту Премиерот Груевски не се охрабри да соопшти колкава е сумата што Владата не им ја исплаќа на компаниите, пари што го доведуваат целото стопанство во неликвидност.....
Абе ЦРЕПУ еден....кој те стави тебе Министер ....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edno znam so napravi
napravi taka da vise ne moze da mi falat 7 godini od stazot makar rabotel i kaj velija ramkovski |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе само да рата не буде
и евентуално инфлација да не ни направат за друго..... ќе прегрмиме |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ние некако не сме баш спремни за војна, затоа и се и сешто ни се случува.Отпорот ни оди најчесто до псуење.
А да и единични пресметки...
А ова инфлација...тешко...нема што да се троши на пазарот...Нема вишок пари...
|
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нивниот некогашен лидер, оној по кого сега плукаат, кога заглави во кал до гуша, направи војна, за да ја префрли топката на албанците, па после на сдсм.
Знаеш, војната е најдобар начин за перење пари. Се плашам дека и сега ќе го направат истото А од инфлација се плашат и банките, затоа каматите се толку кренати |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ич немај гајле од војна..нема кој да војува Време на одмори е...Битолчани се во Лептокарија, Гевгеличани негде подолу, Струмичани на берење патлиџан, Малешевци на вишнибрање, Прилепчани натутун,Велешани на кајак на питоми води-гемиџии а Скопјани на плажа |
|
TheHacker
Сениор I see you! Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 155 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми се допаѓа тоа што стави компјутери по училиштата, киоск компјутерите за бесплатно користење, што стави интернет по селата и бесплатен интернет такаречи на секој чекор. Е тоа е за пофалба зашто компјутерите и интернетот се иднината, какви хартии какви глупости само компјутери (:
А да ми се допаѓа и плажата, добра е ќе си отидеш со лап топ ќе се сончаш со поглед на Вардар, закон. Е сеа не е нешто посебен Вардар али ок е. Друго друго.....а да бесплатните учебници, стипендии, бесплатен превоз за учениците и такви промени во образованието. Скопје 2014 е исто така добар проект јас мислам добро ќе испадне. Знам имаше некои промени во земјоделието, ама незнам што како зашто не ме интересира тоа. Законот против пушење, законот за возач почетник итн во сообраќајот. Е морам да го спомнам иако е малку одамна, стадионот Филип ll. Кога дојдоа тогаш шпанците имаше што да видат! Кога сме веќе тука исто така и изградбата на повеќе спортски сали. Ај ме мрзи веќе да пишувам според мене има доста добри работи направено оваа влада е нормално ќе има и работи што не ни се допаѓаат, на пример на мене порано не ми се допаѓаа некои работи ама со тек на време сфатив дека тоа е всушност за наше добро. На пример на братучед ми не му се допаѓа законот за возач почетник ама ќе сфати за некоја година дека тоа било всушност за негово добро. Ај отидов јас во хардвер и софтвер :D |
|
Внеси реплика | страница <1 5354555657 200> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |