|
Последен гледан филм |
Внеси реплика | страница <1 225226227228229 475> |
Автор | |
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odlicen tv film....ustvari mu doadjaat 2 dela po saat i pol...snimen po knigata na terri pratchet...avantura, komedija, fantazija, bajka se vo edno...Odlicen 5....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Burnt by the sun 2 - Nikita Mihalkov.... tezok.. tazen, smesen na momenti...
dooobar film..
edvaj cekam da iskoci tretiot del.. Изменето од mimicria - 04.Јули.2010 во 22:27 |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me ostavi bez zbor.. vistinita prikazna, aristokratija, homoseksualizam, incest.....sovrsena fotografija i kostimografija!! sovrsena!!!
Изменето од mimicria - 04.Јули.2010 во 22:34 |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ке си ги ставам во листата на најглупите филмови на светот
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima nesto u Smith jr...Dobar remake...vredi da se pogledne...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fantasticen film ,dobra skoro sovrsena uloga na Denzel i na Jolie... Napnatost do samiot kraj..,retko dobro napraven psiholoshki triler Odlicen 5 za filmot Изменето од Valerija - 05.Јули.2010 во 15:51 |
|
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej, neobichna komninacija Za Denzel stavam raka vo ogan za glumata, a Jolie ne me voodushevuva... Ama shtom velis e dobro, mora da go gledame |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kali ovoj pat Jolie bese odlicna
barem spored moe viduvanje iskreno ne sum ja gledala vo mnogu filmovi ova mi e vtor film so nea..(Taking lives) Probaj da go najdes filmcevo,navistina ostava dobar vpecatok Изменето од Valerija - 05.Јули.2010 во 23:23 |
|
|
|
BoaVista
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The wedding date |
|
Внеси реплика | страница <1 225226227228229 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |