|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 264265266267268 339> |
Автор | ||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma losho nema de - i moderatorite sa luge
|
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma shefkata ima rekord - 40 strani za 48 saata
aj da ve vidam |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па да...има манија...кога навредуваш...Бриши мод. бриши...да ја заслужш работата |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
navreduvam?
jas? |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
повеќе беа де... и доста за модераторите. |
||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e da dosta mi e
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бабичко, бабичко... кажи дека не е вистина ова........
зарем такви соништа те мачат?...
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да Анастеа ...само нема детали ...ако почнам со детали..ќе ве сонуваат сите..и ќе се плашат да се уклучат на форум
Тука зборевме за вас...цела вечер ...и сонов ми беше ......штета што не видов како изгледате ...само како никови и глас Ама затоа кога се разбудив, не можев 15 минути да се нормализирам цела се тресев....ауу грд сон |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ccccc i jas bre sum bila.......hahahahahahaa lele babo babo mora sekogas da se najde nekoj od koj ke pagam od smea ovde.... hahaahahsrcka ona se stresila.... P.S. ako te zakaca nekoj kazi mi |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај на тета бабичката... душичка она, со какви сонови се измачува...
мори бапче, ич не сум страшна бе... ај во некој сон ќе ти пуштам и слика да ме видиш... |
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde babo macenje vo sonnnnnnnn
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ооо Мај...ама секси си билааа ...вака ќе дозволам не некој модератор или админ да ме мачи...може и ти |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 264265266267268 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |