|
СМУГС д-р Панче Караѓозов |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Ennche2
Нов член Регистриран: 03.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.medpk.edu.mk/Default.aspx?news=04717c7a-de99-409f-acb4-65dd9360cd72&ln=3
Лектирите за прва година |
|
I tried to fail, but i failed to fail
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
баби, знаеш што и рекла една професорка на една моја другарка? оваа фарбана и и рекла:
-кажи ми што има во фарбата за коса! -незнам. -како можеш да незнаеш? како може да не знаеш што ставаш на коса и дали е тоа штетно? Врти-сучи во секое школо има луди професори, па и ова не е исклучок. Фала инаку. Енче, ова за сите смерови се? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tиги мило...секаде има по малку од тие..различните професори... Најважно од се...сакаат да им бидете потчинети ...шала на страна...можеш се што сакаш да направиш...нелиии...во границите на нормалата.. ...и покрај се..проф. толерираат..и тоа многу работи... па ајде...зависи во што веруваш... Со среќа (моја омилена реченица) или Скрши нога (нешто што мразам да го кажам...особено кога една колешка..го направи баш тоа ) |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Ennche2
Нов член Регистриран: 03.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па мислам дека е за сите смерови
|
|
I tried to fail, but i failed to fail
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шест деца да имам у Караѓозов не ги праќам!
Ти цицаат желбата за учење. Ќе ме мотивирала она мене, гуска ниедна. Сите професори исподигнати, абе незнае човек со кој прво да се справи мајкуму стара. Ех, господе... Три задачи точни, од можни пет. -кец хемија. Абе сварно не е нормална. Стручните... Посебна приказна. Маста ми ја исцеди таа Видеска анатомија, пак тројка ми стави. Хемија многу бара таа Подолешова, пола клас кецови имаат. Цццц... сварно овој затворов служи само да те демотивира. Да не зборам за односите со шип... пардон, аљбаците. Го завземаа целото школо што се вика. Али ај... Ќути и трпи. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Mr. Stefan27
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво. Јас сега сум осмо одделение. Одамна сакам да се запишам медицина во ова школо но имам две четворки од петто одделение по македонски и математика. Сакам да знам дали ќе ми пречат овие четворки за уписот! Ве молам кажете ми. Биологијата и хемијата ми одат одлично. Дали е тешко да се учи во ова школо и какви предмети има. Ако може и критериуми за избор, јас ги најдов на страната на Панче Караѓозов ама не можам да ги разберам ве молам некој нека ми ги појасни
|
|
Aureus
Сениор Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе си фатиш врски, како што 80 посто се реално влезени и така.
|
|
вал
Нов член Регистриран: 08.Јуни.2013 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки има ли некој кој го посетува овој отсек па да ми каже нешто повеке за самите предмети, наставници и сл.
Сум слушнала дека анатомија и латински се многу тешки но ако има некој да ми каже нешто повеќе |
|
вал
Нов член Регистриран: 08.Јуни.2013 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓе ај кажете нешто за фармацевски смер
|
|
Aureus
Сениор Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тешко, многу тешко, најголемите хемичари и лудаци се во тој смер, рачунај дека ќе се пукнеш со хемија ама од друга страна перспективно е. Најпочитуван смер е после сестра.
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |