![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 306307308309310 708> |
Автор | |
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СДК
Фала фала блеки...ама за да ме стават мене за модератор..земјава треба да се сврти наопаку ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк - Џаолче бе ме утепа од читање...
а бе колку време ја пишуваше? ![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
СДК....Анастеа...ако го следиш малку во активни корисници(како мене
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк - и во активни ли следиш
![]() |
|
![]() |
|
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
pa strana za neaktivni nema |
|
![]() |
|
а неактивни има ли?
сдк - ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Баба ја служи видот уште ![]() ![]() СДК де ![]() Изменето од ФорумскаБаба - 08.Јули.2010 во 02:46 |
|
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
сдк - Ани не се прашува поет колку пишел напишаното .... колку трае уживањето од читањето ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
сдк - признавам, повеќе од пишувањето....
барем според податоците за времето од бабата ![]() |
|
![]() |
|
Јас СДК нешто
![]() ![]() ![]() СДК...Колку било лесно да се преведе нештоооо..особено од српски ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
sdk ... fantasticen pocetok na denot
![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
TheHacker ![]() Сениор ![]() ![]() I see you! Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 155 |
германците си отидоа дома со наведнати глави како сите бродови да им пропаднале. не сум за шпанците ама нејќам да го земат германците.
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
СДК...Sexy...
![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
сдк ако еден паметен* идиот каже дека друг е идиот, дали треба да му се верува?
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 306307308309310 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |