|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 74> |
Автор | |
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па можеби некој сака да се гледа се*е си во другиот како во огледало...Јас не сакам... Многу добро се познавам се*е си да знам дека со некој што не е како мене ќе ми биде позабавно, повесело, поудобно... И кога се карам сакам тоа да биде сочно, зашто тогаш и мирењето е сочно А и некој што не ви е сродна душа, може да ве сака длабоко од срце и да те буди насмеан Секој по 10 години брак сака да избега од дома, независно дали е сродна душа со патнерот или не...Тоа веќе преоѓа во друга тема ... |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јулија..Не зборам дека и другите луѓе не сакаат како сродната.. Ова ти е наогаш и живееш бесшпрекорно.. Зашто караници??? никогаш не сум ги сакала нити сум ги дозволувала..
али ок друг пат идам да се истегнам на јога сега. Пријатен ден |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова не се кавги, туку полемики...кавги се кога ќе почнеме да се навредуваме, а тоа уште не сме го сториле
Убав помин на јога |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srodna dusa e licnost sto te pravi da se cuvstvuvas ubavo, zadovolen od sebe si i svetot, covek so koj, kako sto veli eden moj predrag prijatel da ne recam najdrag, mozes da si pomines :) (ne e tolku vazno dali toa si go sfatil od prv ili vtor moment)
a za posle 10 godini brak, neka kaze nekoj iskusen :P
megju drugoto srodna dusa moze da ti e i prijatel,prijatelka!
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ова најмногу ме бендиса - Човек со кој можеш да си поминеш
Поздрав до пријателот твој |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SRODNA DUSA?!
VO ZIVOTOT SE SRETNUVAAT MNOGU SRODNI DUSI KOJ SE I NE SE POVRZANI SO LJUBOVTA,NO PRASANJE E DO KOGA KE TRAE TAA SRODNOST? |
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па, ако се внимателни еден кон друг, тогаш би требало да трае засекогаш...
|
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moite prijateli..moite srodni dushi mislam deka zasekogash ke mi se srodni....megutoa ako sum zaljubena moze i lesno da se izlazam..da mislam deka sme srodni i za cel zivot nepromenlivi a da ne e taka........zaljubenosta ve tera da go gledate ona sto go sakate a ne ona sto e.........vo prijatelstvoto ne e taka,si se pronaogaat srodnite dushichki i si ostanuvaat tesno povrzani |
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tenka e granicara koja treba da ja pomines i do srodnata dusa vo ljubovta.......... a za srodnosta so prijatelite..............
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
elen4e
Нов член Регистриран: 03.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site si imame srodna dusha ja mislam taka extra e toa
|
|
Have a nice day!!!
|
|
elen4e
Нов член Регистриран: 03.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i uste nesto site ke ja najdeme srodnata dusha!!
|
|
Have a nice day!!!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga???? |
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ke go otvorime srceto najsiroko sto mozeme....da ne gi gledame fizickite tuhu duhovnite vrednosti.............. |
|
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e aj molim te objasnimi so pojke treba da otvoram od srceto moe za da najdam so treba treba od gradite da go izvadam da mu go dam na nekoja za da vidi kolku stvarno mislam za nea, mislam stvarno srodna dusa treba da se bara ne idi samata, a sa koga ke ja najdis sekoj so srekata jas na primer baram, baram nikako da najdam i so sa, demek srceto ne mi e dovolno otvoreno a? neeeeee... se lazis so taja misla |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |