IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 74>
Автор
Порака
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2006 во 16:38
Цитирај СРОДНА ДУША е душа која само што ке ја видиш имаш чувство дека се гледаш во огледало.. Сакате исти работи и само се надополнувате.. Немаш предрасуди табуа, отворено пристапувате по се..Сродна е по тоа што те разбира и без да збориш многу, и ти ја пополнува празнината...не ти дозволува да се мачтее по ништо зашто празнината ти е полна... Ти овозможува да не се малтретирате многу за се да имате разбирање и на карањето што е исто како сами со се*е да сте се искарале..
Сродната душа те буди насмеан важен ти е во секој поглед, не се занемарува се сака дклабоко од срце и притоа складно се усмеруива према се*е..
Заљубеноста врска нема е те најдов.. Сродноста трае до последен здив.,. а не после 10 год брак мажот на една оваа на друга и тажни разочарани или едвај да се чека да се избега од дома...

Па можеби некој сака да се гледа се*е си во другиот како во огледало...Јас не сакам... Многу добро се познавам се*е си да знам дека со некој што не е како мене ќе ми биде позабавно, повесело, поудобно... И кога се карам сакам тоа да биде сочно, зашто тогаш и мирењето е сочно
А и некој што не ви е сродна душа, може да ве сака длабоко од срце и да те буди насмеан

Секој по 10 години брак сака да избега од дома, независно дали е сродна душа со патнерот или не...Тоа веќе преоѓа во друга тема ...

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2006 во 16:41
Јулија..Не зборам дека и другите луѓе не сакаат како сродната.. Ова ти е наогаш и живееш бесшпрекорно.. Зашто караници??? никогаш не сум ги сакала нити сум ги дозволувала..
али ок друг пат идам да се истегнам на јога сега.
Пријатен ден
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2006 во 16:49
Ова не се кавги, туку полемики...кавги се кога ќе почнеме да се навредуваме, а тоа уште не сме го сториле

Убав помин на јога
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2006 во 20:15
srodna dusa e licnost sto te pravi da se cuvstvuvas ubavo, zadovolen od sebe si i svetot, covek so koj, kako sto veli eden moj predrag prijatel da ne recam najdrag, mozes da si pomines :) (ne e tolku vazno dali toa si go sfatil od prv ili vtor moment)

a za posle 10 godini brak, neka kaze nekoj iskusen :P

megju drugoto srodna dusa moze da ti e i prijatel,prijatelka!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2006 во 22:21
Е ова најмногу ме бендиса - Човек со кој можеш да си поминеш

Поздрав до пријателот твој   
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2006 во 21:12
SRODNA DUSA?!
VO ZIVOTOT SE SRETNUVAAT MNOGU SRODNI DUSI KOJ SE I NE SE POVRZANI SO LJUBOVTA,NO PRASANJE E DO KOGA KE TRAE TAA SRODNOST?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2006 во 21:34
Па, ако се внимателни еден кон друг, тогаш би требало да трае засекогаш...
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2006 во 21:07

Moite prijateli..moite srodni dushi mislam deka zasekogash ke mi se srodni....megutoa ako sum zaljubena moze i lesno da se izlazam..da mislam deka sme srodni i za cel zivot nepromenlivi a da ne e taka........zaljubenosta ve tera da go gledate ona sto go sakate a ne ona sto e.........vo prijatelstvoto ne e taka,si se pronaogaat srodnite  dushichki i si ostanuvaat tesno povrzaniEmbarrassed

Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2006 во 21:10

tenka e granicara koja treba da ja pomines i do srodnata dusa vo ljubovta..........

a za srodnosta so prijatelite..............Clap
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
elen4e Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2006
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elen4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 00:02
Site si imame srodna dusha ja mislam taka extra e toa
Have a nice day!!!
Кон врв
elen4e Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2006
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elen4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 00:04
i uste nesto site ke ja najdeme srodnata dusha!!
Have a nice day!!!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 21:45
Originally posted by elen4e elen4e напиша:

i uste nesto site ke ja najdeme srodnata dusha!!

Koga???? Confused
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 22:42

koga ke go otvorime srceto najsiroko sto mozeme....da ne gi gledame fizickite tuhu duhovnite vrednosti..............

Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 22:47

Originally posted by beleg beleg напиша:

koga ke go otvorime srceto najsiroko sto mozeme....da ne gi gledame fizickite tuhu duhovnite vrednosti..............

e aj molim te objasnimi so pojke treba da otvoram od srceto moe za da najdam so treba treba od gradite da go izvadam da mu go dam na nekoja za da vidi kolku stvarno mislam za nea, mislam stvarno srodna dusa treba da se bara ne idi samata, a sa koga ke ja najdis sekoj so srekata jas na primer baram, baram nikako da najdam i so sa, demek srceto ne mi e dovolno otvoreno a? neeeeee... se lazis so taja misla

Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.