![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 696697698699700 717> |
Автор | |||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Лососот плива нагоре по реката и на крајот умира.
Но остануваат икрите Икрите носат малечки рипчиња Малите рипчиња го продолжуваат видот Со мртвите Лососи се хранат Мечките Мечките се сити Мечките преживуваат со мртвите Лососи И така во круг Лососот и Мечката се во Резонанција ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
не знам за другите, јас Анѓа само ја контролирам,
ама и таа во последно време ми се испушти од раце ![]() |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
а за да биде мудар? ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
||
hehhehehe, Kejti mor, UZvodno se pliva so "redbull"
![]() ![]() ![]() |
|||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|||
![]() |
|||
||
види го ти Фикс какви резонаторски прикаски знаел...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
НЕСАКАМ ДА СУМ ЛОСОС ... Е КАКВА РЕЗОНАНЦА ... ЛОСОС - МЕЧКА - ИКРИ - РИПЧИЊА ... ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Дечко, дај еден картон од тоа НОНИ не за мене, за баба ми оти мене зошто ми е ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||
А мор,кај ти се сандалите? Без сандали си во лоша резонанција со патот Патот прво ќе те умори А потоа лошата резонанција помеѓу голите стапала и патот ќе донесе рани и плускавци |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
||
Fiksicccccccccccc ![]() ![]() ![]() |
|||
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|||
![]() |
|||
||
не, ако знаеш да леташ
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
КЕЈТ ... ОВА ТИ Е ОТКРИТИЕ ... ЗА ДА БИДЕ НЕКОЈ МУДАР ... ТРЕБА ДА ЈАДЕ МУДА БЕЗ РРРР... ОВА МЕ ПОТСЕТУВА ... ИМА ЗБОРОВИ НА ПРИМЕР ГРЕБЕЊЕ НЕ Е СРАМОТА, А БЕЗ ГРРРРРРРР БИЛО СРАМОТ .... ИСТО И ТРЕБЕЊЕ ... БЕЗ ТРРРРРРРРР ... КАКО ОВА ФУНКЦИОНИРА ... РЕЗОНАНЦА ... ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
nemoj ma za baba ti, ne z, ke treba da se opravas so gradinki posle ![]() Изменето од Sho-Sana - 05.Јули.2010 во 20:29 |
|||
|||
![]() |
|||
||
УБАВА НАПИТКА Е НОНИ ... мммммм ... ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
имате поздрав од Анѓа сега ми е на телефон
и кажував дека ни е убаво на Резонанца и таа ми рече да ве поздравам и да ви речам, мамичето ваше зошто не сте тука навечер кога е сама и и` е досадно |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 696697698699700 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |