![]() |
|
ДА СИ МАШКО ИЛИ ЖЕНСКО ПРАШАЊЕ СЕГА !!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Автор | |
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
temava evtina limonada od tipot Gumush i kompanija
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
МАШКО......не поради тоа што имам предност да лакирам нокти,фустани шминка и се друго.
Туку поради предностите кој тој може да ги има,а јас секојдневно се борам да ги рамнам сметките ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Charmedgirl...постојат и машки неодоливи
дај не биди стварно нарцис,тоа не е мерило |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Ne znam zashto...ama imam chuvstvo deka na mazhite....ich ne im e lesno!
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
некогаш ептен имам желба да можев да бидам машко
ама неможам ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
ех
![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
би сакала макар на 1 ден да бидам машко за да ми се разјаснат некои работи
![]() |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Zhivotot ima misteriozna ubavina ili kako shto velat vernicite "Bozhja tajna", tokmu zatoa shto ne ni se jasni nekoi raboti.
Poubavo e ako ostane taka. Inaku s;e kje bide predvidlivo, poznato i dosadno... Nikogash ne sakam da bidam zhena, nitu za eden mig, tokmu zatoa shto tolku mnogu gi ljubam zhenite. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
aj od Joshua ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Секој пол има мани и доблести.
![]() Јбг. сакам да сум женско. Сакам што можам да се шлапам со триста креми и што имам естроген па колку-толку, ме штити од срцеви болести. Се до менопауза. Во ова време, каде што секоја жена е рамноправна (океј, не секаде) и може да слободно да си има свои интереси и да учествува во развитокот на својата кариера и личност, убаво е да бидеш женско. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Никогаш нема да си го променам мислењето... ма не сакам да знам ни на 5 минути како размислуваат... ќе изгубам интерес на шестата минута
![]()
|
|
![]() |
|
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
верувај знам дека има неодоливи машки!не сум вистински нарцис, само се зезав за тоа... ![]() |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Ова прашањево ко "to be, or not to be" а? Само овде што не мојш да избериш.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |