|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика | страница <1 123124125126127 1093> |
Автор | |
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dA odam u Hubo market.........
tolku raboti mi trebaat za u kamp..........
i denes li ke trosam.......... brrrrrr
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зш сум толку глупа...све зеам јас сама одговорност...и после илјада луѓе ќе се китет со моето...пу глупача
|
|
Точачиња.
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku e jak sajto covece...pa ja doma ne si odam be vise...barem ne use nekoi tri saata...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ni pod razno ne sakam kampuvanje.....ima insekti...........
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas sum vljubenik vo kampuvanje no nekako drustvoto za kampuvanje ednostavno ja izgubi zelbata za toa i
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I Delfin saka kampuvanje....ama jas si mislam na insektite....fobija imam
|
|
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
морам да ја разубедам белег , можеби треба да и кажам дека инсектите се делче од природата наша и дека безнив ништо не би било како што е ....ке влијае ли којзнае ....ако и тоа не бива ....да и речам да се концентрира на преубавите камперски моменти како романтичните нокни седенки на месечина во природа со драги луге малку алкохол унава песна запален оган кој шара по лицата на милите присутни
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
romanticno zvuci...ama alkohol i jasa moze ako se napijam ke zaboravam na insektitePA da probame nekogas..............
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti ne znaes so propustas beleg...
ti samo obezbedi viza... i eden vikend koa jas ke bidam u grcija dojdi.... nema da sakas da se vratis.... cel den si u kupaki.... navecer so drustvo .....skarice,,,, vince.... mizice... prosetka pokraj more.... uhh uhhh....
|
|
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Delfince milo..... ke ja ubedime Beleg.... tolku ubavo go kaza ova
Romantiku eden.......
|
|
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со здружени сили се надевам ке ја убедиме
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozno li eeeeee???kolku e...aaaaaaa...neam zborovi...ali kaj i da e mora da si odaaaaamama pa ke doam...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како да се откачам од лугево ептен се досадни,зошто не станат да си одат....неможам асално на форум да си бидам
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ISTA ,,BOLKA,, IMAM I JAS
MOIVE SE METUZALEMI... PRVITE KOMSII NA MOITE.....
NEDELNO POPLADNE SI PRAAT... A JAS MORAM MALKU OKOLU NIV......
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 123124125126127 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |