IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Која мисла ви се врти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која мисла ви се врти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 123124125126127 1093>
Автор
Порака
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 09:44
dA odam u Hubo market.........
tolku raboti mi trebaat za u kamp..........
i denes li ke trosam.......... brrrrrr
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 12:58
зш сум толку глупа...све зеам јас сама одговорност...и после илјада луѓе ќе се китет со моето...пу глупача
Точачиња.
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 14:28
kolku e jak sajto covece...pa ja doma ne si odam be vise...barem ne use nekoi tri saata...
respect my authoritaaa
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 15:12
Originally posted by cecka cecka напиша:

dA odam u Hubo market.........
tolku raboti mi trebaat za u kamp..........
i denes li ke trosam.......... brrrrrr
Jas ni pod razno ne sakam kampuvanje.....Confusedima insekti...........OuchConfused
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 15:19
i jas sum vljubenik vo kampuvanje no nekako drustvoto za kampuvanje ednostavno ja izgubi zelbata za toa i Ermm
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 15:35
I Delfin saka kampuvanjeTongue....ama jas si mislam na insektite....fobija imamConfused
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 15:46
морам да ја разубедам белег , можеби треба да и кажам дека инсектите се делче од природата наша и дека безнив ништо не би било како што е ....ке влијае ли којзнае Smile ....ако и тоа не бива ....да и речам да се концентрира на преубавите камперски  моменти како романтичните нокни седенки на месечина во природа со драги луге малку алкохол унава песна запален оган кој шара по лицата на милите присутни Embarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 15:50
romanticno zvuci...Embarrassedama alkohol i jasConfuseda moze ako se napijam ke zaboravam na insektiteLOLPA da probame nekogas..............
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 15:56
ti ne znaes so propustas beleg...
ti samo obezbedi viza... i eden vikend koa jas ke bidam u grcija dojdi.... nema da sakas da se vratis.... cel den si u kupaki.... navecer so drustvo .....skarice,,,, vince.... mizice... prosetka pokraj more.... uhh uhhh....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 15:57
Originally posted by Delfin Delfin напиша:

морам да ја разубедам белег , можеби треба да и кажам дека инсектите се делче од природата наша и дека безнив ништо не би било како што е ....ке влијае ли којзнае Smile ....ако и тоа не бива ....да и речам да се концентрира на преубавите камперски  моменти како романтичните нокни седенки на месечина во природа со драги луге малку алкохол унава песна запален оган кој шара по лицата на милите присутни Embarrassed
Delfince milo..... ke ja ubedime Beleg.... tolku ubavo go kaza ovaClapClapClap
Romantiku eden.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 16:01
со здружени сили се надевам ке ја убедиме Tongue
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 16:16
mozno li eeeeee???kolku e...aaaaaaa...neam zborovi...ali kaj i da e mora da si odaaaaamCryama pa ke doam...
respect my authoritaaa
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 16:47
Како да се откачам од лугево ептен се досадни,зошто не станат да си одат....неможам асално на форум да си бидамUnhappy
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2006 во 17:55
ISTA ,,BOLKA,, IMAM I JAS
MOIVE SE METUZALEMI... PRVITE KOMSII NA MOITE.....
NEDELNO POPLADNE SI PRAAT... A JAS MORAM MALKU OKOLU NIV......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 123124125126127 1093>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.